23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Veje til bæredygtighed på Vejforum

Snart åbner tilmeldingen til Vejforum 2022. På årets Vejforum vil vi præsentere en agenda, som indbyder til, at vi alle bliver bedre til at granske de valg, vi tager, og de metoder, vi bruger i en grøn og bæredygtig kontekst.

Den 1. september kl. 09.00 skal du være klar, hvis du vil sikre dig en plads på konferencehotellet Nyborg Strand til vejsektorens store begivenhed, Vejforum 2022. Billetter sælges efter først til mølle princippet. Nåede du det ikke, har vi også værelser på andre hoteller i Nyborg. 

Det bliver et must for vejsektoren at folde begrebet bæredygtighed ud – også i den daglige praksis. For bæredygtighed vægtes så højt, at vi alle skal finde ud af, hvordan vi kan vælge løsninger og metoder, der bidrager til mindre ressourceforbrug, mindre miljøbelastning og bedre vilkår for mennesker og natur. Det er en bunden opgave. Vi er nemlig alle blevet pålagt at bidrage til det bæredygtige samfund og til mindre CO2-udledning.

Til åbningssessionen har vi inviteret tidligere minister og i dag direktør i DI Transport Karsten Lauritzen og Lotte Hansen, kommunikator og debattør med eget firma Hansen & Ersbøll Agenda. 

De har det til fælles, at de begge er utålmodige og ønsker at fremrykke processen. Men de peger også på forskellige veje til målet, blandt andet i vægtningen af offentlige politikker kontra markedets muligheder for at afkorte vejen til en balanceret, bæredygtig samfundsmodel.

Det betyder helt konkret, at grøn og bæredygtig omstilling må være top-of-mind i alle udbud og projekter. For vejsektoren er det nødvendigt med en transformation til et værdisæt, der forandrer vores fokus og ændrer vores prioriteringer. Hvilket ansvar har vejsektoren i forhold til fx biodiversitet og for at fremme alternativer til privatbilen – det er også sektorens spilleplade i de kommende årtier. El-biler er ikke tilstrækkeligt hverken som mål eller middel.

Se programmet her

Hvis du vil bo på konferencehotellet Nyborg Strand, skal du være hurtig. Der er et kø-system til at håndtere ventetider. Nåede du det ikke, har vi også værelser på andre hoteller i Nyborg, og det er også muligt at købe dagsbilletter, deleværelser og en ekstra overnatning dagen før Vejforum. Studerende deltager gratis.

Se konferencepriser her

Se svar på ofte stillede spørgsmål her

Salg af billetter til konferencen sker gennem TicketButler, der håndterer salget til mange deltagere i samme ordre uden oprettelse af en profil hos VEJ-EU. Billetkøberen behøver ikke selv at deltage, og navn på de købte billetter kan frit ændres helt frem til Vejforum.

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CBN
Carsten Bredahl Nielsen
+45 20604832 carsten@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.062