23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Efterlysning: Solcellemontører til 3byggetilbud.dk

Efterspørgslen på solceller er eksploderet efter, at de danske elpriser har ramt et rekordniveau. Det fortæller 3byggetilbud.dk, der i denne uge er blevet lagt ned af henvendelser fra private boligejere, som ønsker at montere solceller på deres tag.

Strømmen i Danmark er dyrere end nogensinde. 8,42 kroner kostede en kilowatttime onsdag aften. Det er en rekordhøj pris, som nu får de danske boligejere til at tænke i alternativer.

3byggetilbud.dk har aldrig modtaget så mange henvendelser om at få monteret solceller, som de gør lige nu. På 18 dage i august har håndværkerportalen fået flere solcelleforespørgsler end de fik i hele første kvartal af 2022. 

 ”Vi leder med lys og lygte efter firmaer, der kan være med til at løfte de mange solcellehenvendelser, som vi modtager nu og på sigt,” fortæller Tino Hansen, som er Head of Customer Service hos 3byggetilbud.dk.

Efterspørgslen har i forvejen været støt stigende grundet ønsket om at være uafhængig af ændringer i energimarkedet samt de voldsomt stigende energipriser. 3byggetilbud.dk spår derfor at den høje efterspørgsel på solceller er kommet for at blive.

Solcellefirmaer og autoriserede elektrikere søges

3byggetilbud.dk leder lige nu både efter solcellefirmaer og autoriserede elektrikere, der overvejer at udvide ordrebogen med solcelleanlæg.

 Ønsker du at vide mere om, hvad det indebærer at være samarbejdspartner hos 3byggetilbud.dk, så kan du henvende dig til portalen her --> 

3byggetilbud.dk A/S
Antonigade 4, 4.
1106 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26832624
P nummer: 1009391483

Kontaktperson

MC
Maria Carlsen
Kommunikationschef
+45 26740636 mac@3byggetilbud.dk

Send til en kollega

0.062