23948sdkhjf

Mikael fejrer 25 års jubilæum

| Medlemsnyhed | Indrykket af ELCON A/S

Stort tillykke til fællestillidsrepræsentant Mikael Tobias Pedersen, som i dag kan fejre 25 års jubilæum i ELCON.

Mikael startede i Bjeld & Lauridsen i Fredericia, som nu er en del af ELCON. Gennem årene har han både arbejdet som sjakbajs, akkordholder, arbejdsmiljørepræsentant, tillidsrepræsentant og senest som fællestillidsrepræsentant.

Mikael fortæller: 

- Jeg elsker det faglige arbejde i og omkring de forskellige overenskomster og love/regler og sætter en ære i at forhandle de bedste aftaler på plads, som både tilgodeser mine kollegaer og også ELCON.

- Jeg vil gerne sige tak til ledelsen i ELCON. Tak for forståelsen, accepten og samarbejdet, ikke kun med mig, men med hele tillidsrepræsentant-netværket i ELCON. Og selvfølgelig en kæmpe tak til mine kollegaer igennem tiden og mine medsammensvorne i Landsklub ELCON – I bærer en stor del af grunden til, at jeg møder med et smil på læben hver dag.

Brian Ørum Hansen er servicechef og Mikaels chef.  Han fortæller:

-  Mikael startede i ELCON for 25 år siden som ung svend. Han blev siden formand, tillidsrepræsentant og er nu ELCONs fællestillidsrepræsentant. Her mestrer han at balancere som bindeled imellem ledelsen og kolleger. Mikael er meget engageret i sit arbejde, og gør en stor indsats, hvad enten det er som tillidsrepræsentant eller formand. Mikael er meget social og har et smittende godt humør. Han er meget vellidt både hos kolleger, ledelse og kunder.

Tak for det gode arbejde gennem de mange år Mikael og endnu engang rigtig stort tillykke med jubilæet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ELCON A/S

Edwin Rahrs Vej 73
8220 Brabrand
Danmark
ELCON A/S

Send til en kollega

0.125