23948sdkhjf

Stor værktøjsmesse i Odense

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Igen i år slår Dorch & Danola dørene op for deres værktøjsmesse. Messen kommer til at ligge d. 2. september 2022 kl. 9-16, hvor de byder på oplevelser med værktøj.

Værktøjsmessen har i år skiftet navn til ToolOp, hvor den tidligere hed Super Festool Dag. Dorch & Danola forklarer, at ”Tool” står for værktøj, da det er en hel messe, som er dedikeret kun til værktøj og alle som elsker professionelt værktøj og maskiner. ”Op” kommer fra oplevelser, da messen er en oplevelsesrig dag, hvor du blandt andet kan se værktøjet i aktion og selv afprøve det.   

”Det er så fedt at kunne sætte de helt store messer op igen efter to år, som har været plaget af corona. Vi forventer derfor også at se ekstra mange mennesker samlet i år” fortæller Søren Madsen, salgschef hos Dorch & Danola.    

Traditionen tro har værktøjsforhandleren inviteret mærker som Festool, Milwaukee, Bosch, Dewalt og mangle flere til en dag med stande, fremvisning af de nyeste modeller inden for værktøj og en snak med professionelle inden for branchen. Værktøjsforhandleren har også inviteret Skills-elever til at vise deres kunnen frem inden for håndværk, som er lidt ud over det sædvanlige.

Dorch & Danola håber på ekstra godt vejr den dag, da de sætter stort telt op på deres arealer for at gøre plads til alle standene og de besøgende. Derudover vil der både blive langet gratis pølser, øl og kaffe over disken. Messen er åben for alle værktøjsinteresserede, både professionelle og gør-det-selv manden/kvinden. Messen er placeret på Dorch & Danolas arealer på Ove Gjeddes Vej 7, 5220 Odense SØ. 

Læs mere om messen her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.109