23948sdkhjf

Så er Archicad 26 lanceret

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

Nye værktøjer, forbedrede funktioner og optimeret hastighed. Det er blot nogle af nyhederne i den seneste version af Archicad.

Archicad 26 er ude og indeholder en række forbedringer, som gør det lettere at håndtere store, komplekse projekter. Der er også nye værktøjer til bæredygtighed og LCA-beregning, visualisering, udarbejdelse af BIM-objekter og IFC-eksport.

Administration af komplekse BIM-projekter
Archicad 26 indeholder en række forbedringer, som gør det lettere at håndtere store, komplekse projekter i Archicad 26. Mange Attributes kan nu grupperes i foldere, så du lettere kan finde de lag, overflader, skraveringer, linjetyper, etc., du leder efter. Der er også kommet en helt ny Attributes Palette, hvor du kan redigere og administrere disse grundlæggende dele af BIM-projektet.

På store projekter kan det være svært at finde rundt i utallige snit, masser af skitser på Worksheets, hundredvis af Views og tonsvis af Layouts. Derfor er der i Archicad 26 et nyt søgefelt i toppen af Navigator, som gør det nemt og hurtigt at finde lige præcis den tegning eller det sted i 3D-modellen, du leder efter.

LÆS OGSÅ: DesignLCA giver dig overblik over dit projekts klimaaftryk

Bæredygtighed
Vi har længe benyttet Archicad og den indbyggede Energy Evaluation til at udregne bygningens bæredygtighed i hele dens levetid, det er det man kalder Life Cycle Assessment eller LCA. Med Archicad 26 bliver det lidt nemmere at få overblik over CO2e-aftrykket på de forskellige materialer, da nye data for Global Warming Potential og en række andre indikatorer (f.eks. Ozon) og så dokumentation for hvor informationerne kommer fra. GRAPHISOFT har indtastet data fra ÖKOBAUDAT og på hvert materiale er der et link til den specifikke EPD.

Lav dine egne BIM-objekter
Library Part Maker er blevet en fast del af Archicad for alle kunder med GRAPHISOFT Forward serviceaftale. Lav dine egne parametriske GDL-objekter uden at kunne programmere. Det er bl.a. muligt at lave BIM-objekter med 3 forskellige detaljeringsgrader, som kan indstilles fra Model View Options.

Visualisering
GRAPHISOFT har udarbejdet et helt nyt bibliotek med flere hundrede fotorealistiske overflader i høj kvalitet. Desuden er Redshift Render ude af Beta-versionen, og introduceres i år som en endelig version. Hvor Cineware “Standard Renderer” er den optimale high-end visualiserings-motor, er Redshift Renderer GPU-accelereret, hvilket betyder, at grafikkortet hjælper med til at give hurtigere renderingstid.

IFC-eksport
Med Archicad 26 er det nu muligt at eksportere hvert delelement af Composites og Advanced Profiles til hvert sit objekt i IFC-filen. Det betyder, at du nu kan lave mere præcise mængdeudtræk, kollisionskontrol og videre bearbejdning af IFC-filer. Således er samarbejdet på tværs af faggrupper og software platforme sikret.

Kom og fejr udgivelsen af Archicad 26
GRAPHISOFT Center Danmark leverer hvert år en dansk lokalisering Archicad. Det gør vi også til Archicad 26. Den endelige version vil blive frigivet d. 18. august til vores Archicad 26 Launch Party i København, hvor alle er velkomne til at deltage.

Alle er velkomne, og det er gratis at deltage men kræver tilmelding via dette link →


Dette er en forkortet udgave af blogindlægget "Archicad 26 er ude', som du kan læse i helhed her → 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125