23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Beskyt nyudlagt beton mod revnedannelse

Med MasterKure 127WB curing kan den nystøbte beton beskyttes effektivt mod udtørring og dannelse af svindrevner

Når man udstøber beton, er tiden fra udlægning af betonen til beskyttelse og efterbehandlingen  kritisk. I den periode kan sol, vind og varme føre til store vandtab på betonoverfladen og dermed til skader som netrevner, svindrevner og en svag betonoverflade.

Heldigvis kan betonen nemt og hurtigt beskyttes mod udtørring ved hjælp af en midlertidig efterbehandling med MasterKure 127WB. MasterKure 127WB er en opløsningsmiddelfri curing, der påføres den friske beton så hurtigt som muligt  efter udstøbning og igen efter eventuel glitning eller pudsning. Den danner en membran, som nedsætter vandfordampningen fra overfladen, hvilket reducerer risikoen for svindrevner. MasterKure 127WB er velegnet til alle betontyper og alle former for støbeopgaver på byggepladser fx betondæk, betongulve, broer, betonelementer m.m.

Effektiv og certificeret curing

”MasterKure 127WB har været anvendt af danske entreprenører i årevis og er en effektiv metode til undgå udtørring og svækkelse af betonoverfladen,” siger Finn Møller Sørensen, Segment Manager Admixture Systems, Master Builders Solutions Denmark A/S og fortsætter; ”Produktets curing effekt er desuden testet iht. flere relevante standarder.”

Produktet er testet iht. ASTM C-156-80a, TI-B 33 og CEN/TS 14754-1:2007 og kan benyttes i bæredygtigt byggeri såsom DGNB og Svanemærket byggeri.

 Nem og hurtig anvendelse

MasterKure 127WB påføres betonoverfladen så hurtigt som muligt efter udstøbning. Den påføres nemt og hurtigt enten med trykluftssprøjte, kost eller rulle, og har en lyserød farve, hvilket hjælper til at sikre ensartet påføring og undgå ”helligdage”. Skal betonen glittes eller pudses, påføres MasterKures 127WB igen derefter for at opnå optimal effekt. Curingen forsvinder af sig selv efter ca. 1 måned, og betonen kan normalt efterbehandles uden forudgående afrensning.

 Læs mere om MasterKure 127WB

Master Builders Solutions Denmark A/S
Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41387645

Kontaktperson

Send til en kollega

0.079