23948sdkhjf

Ny afdelingsleder for DMR Arbejdsmiljø Jylland & Fyn

| Medlemsnyhed | Indrykket af DMR A/S

Lotte Bjerg Olesen er startet som afdelingsleder i DMR´s afdeling for ARBEJDSMILJØ. Lotte har tidligere været ansat som arbejdsmiljøkonsulent ved Ambulance Syd og Avidenz.

Lotte har mere end 20 års erfaring og omfattende erfaring som arbejdsmiljøkonsulent, projektleder og coach/mentor. Det glæder os, at Lotte fortsætter sin karriere i DMR.

Lotte styrker afdelingens kompetencer og ledelse. Lotte har en baggrund som fysioterapeut. De sidste 10 år har Lotte fungeret som arbejdsmilljøkonsulent. 

Lotte vil sammen med Adrian Siegenthaler, der er afdelingsleder på Sjælland tegne DMR Arbejdsmiljø over hele landet, og sammen med afdelinges øvrige medarbeidere rådgive kunder om arbejdsmiljø over hele landet.

Hvis du har spørgsmål til arbejdsmiljø, kan Lotte kontaktes på tlf. 41 30 35 85 eller lol@dmr.dk.

Tilskudspuljen på 80 % fra AT (private max. 100 ansatte, offentlige max. 50 ansatte)

I forbindelse med arbejdsmiljørådgivningen, kan Lotte og DMR Arbejdsmiljø hjælpe med at søge tilskud til følgende områder: 

  • arbejdsmiljørådgivning omkring forebyggelse af ulykker, ergonomi, støj, kemi og støj
  • sundhedsfremme og træning 
  • leje/afprøvning af teknisk hjælpemiddel

Tilbud om "SMART-pakke" til virksomheder

Lotte vil indgå i drift og udvikling af vores SMART-aftale -  Systematisk, Metodisk ARbejdsmiljø Tilgang. En SMART pakke indeholder eksempelvis:

Deltagelse i 2-4 årlige arbejdsmiljømøder (alt efter virksomhedens størrelse). Vi agerer mødeleder og udarbejder referat fra møderne.
Afholdelse af sikkerhedsrunderinger på virksomheden sammen med arbejdsmiljøorganisationen.
Gennemførelse af den lovpligtige APV min. hvert 3. år samt løbende opfølgning på handleplanen. APV-metoden vælges i samarbejde med virksomheden. Læs mere her.
Afholdelse af den årlige arbejdsmiljødrøftelse.
Kontakt Lotte eller DMR Arbejdsmiljø, hvis I ønsker at høre mere omkring vores SMART pakke eller ønsker et uforpligtende tilbud, på 86 95 06 55 eller dmr@dmr.dk.

Support til arbejdsmiljøledelse i virksomheder

Bygge- og anlægsbranchen står for en stor procentdel af de arbejdsulykker, der sker på danske arbejds- og byggepladser. De mest almindelige ulykker er fald til lavereliggende niveau, fald i samme niveau, ulykker med håndværktøj og maskiner samt ulykker i forbindelse med tunge løft. Dertil er branchen præget af en høj grad af nedslidning.

Lotte og DMR Arbejdsmiljø har omfattende erfaring med sikkerhed og arbejdsmiljø på virksomheder og byggepladser, og vi kan her bl.a. tilbyde:

  • rådgivning om bygherres pligter
  • rådgivning om gældende lovgivning indenfor bygge- og anlægsarbejde
  • rådgivning om arbejdsmiljøkoordinering
  • udarbejdelse og løbende ajourføring af Plan for Sikkerhed og Sundhed
  • afholdelse af sikkerhedsinstruktioner og opstartsmøder
  • afholdelse af sikkerhedsrundering
  • udarbejdelse af arbejdsprocedurer, APV’er og APB’er m.v.

Vi tilbyder endvidere, at I kan leje en uvildig arbejdsmiljøkoordinator af DMR til at varetage bygherrers forpligtelser på byggeprojektet. Herved kan I koncentrere jer om opførelsen af selve byggeriet, mens vi varetager opgaverne indenfor sikkerhed og arbejdsmiljø. 

 Læs mere om DMR Arbejdsmiljø her: https://www.dmr.dk/arbejdsmiljoe-raadgivning/arbejdspladsvurdering-apv-raadgivning/

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DMR A/S

Hårup Østervej 3
8600 Silkeborg
Danmark
DMR A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11