23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovative vakuumløsninger til procesindustrien

Mød Buschs vakuumeksperter til en personlig udveksling på ACHEMA 2022 i hal 8, stand H38.

Fra 22. til 26. august mødes den internationale procesindustri på ACHEMA i Frankfurt/Main. Inden for kemisk og farmaceutisk procesteknik spiller vakuum en vigtig rolle og hjælper med at fremskynde reaktioner, beskytte materialer, adskille individuelle stoffer fra hinanden eller gøre reaktioner mulige.
Busch Vacuum Solutions vil fremvise sine innovative vakuumløsninger til procesindustrien.

En bred vifte af processer inden for kemisk og farmaceutisk procesteknik kræver skræddersyet og pålidelig vakuumteknologi. Med sin brede produktportefølje tilbyder Busch de rigtige teknologier til enhver proces inden for procesteknik.
Den anerkendte skruevakuumpumpe COBRA NC 0300 B er en fleksibel løsning til håndtering af følsomme og eksplosive gasser eller dampe ved maksimale tryk på 0,01 hPa (mbar) uden risiko for kontaminering med driftsvæsker. Alle COBRA skruevakuumpumper kan konfigureres individuelt og optimalt tilpasses de respektive processer.

På ACHEMA vil Busch udstille COBRA NC 0300 B sammen med dens seneste generation af DOLPHIN væskeringsvakuumpumper. DOLPHIN LT-serien er resultatet af årtiers erfaring og videreudvikling af væskeringteknologi. Selv krævende applikationer, såsom evakuering af mættede gasser og dampe, er mulige uden problemer.
Driftsvæsken er normalt vand, men andre væsker kan anvendes, hvis det kræves af procesbetingelserne. Takket være deres nye tætningskoncept med optimerede Viton- eller FFKM-tætninger er de velegnede til anvendelser inden for kemisk og farmaceutisk procesteknik.

Skrue- og væskeringteknologi bruges også i vakuumsystemer til kemisk og farmaceutisk procesteknik. Busch har mange års erfaring inden for dette felt, både med brugsklare standard vakuumsystemer som det mobile ATEX vakuumsystem SIMPLEX og med skræddersyede individuelle systemløsninger. Alle vakuumpumper og systemer til procesteknik fås naturligvis også i eksplosionssikre udgaver i henhold til ATEX-direktivet.

Buschs omfattende servicenetværk garanterer smidige processer og effektiv drift i procesindustrien. Understøttet af intelligente IoT-løsninger kan stilstand i produktionen  minimeres yderligere. For høj driftssikkerhed i eksplosionsfarlige områder tilbyder Busch ATEX gennemgang. Specielt kvalificerede og certificerede Busch teknikere undersøger og dokumenterer grundigt alle ATEX-relevante komponenter i vakuumpumpen, blæseren eller kompressoren.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912
P nummer: 1001957067

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.078