23948sdkhjf

Årets byggeri 2021 beskyttet af All Remove

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

Aarhus Arkitektskole er kåret som årets byggeri i kategorien Åben. All Remove har i samarbejde med A. Enggaard imprægneret facader, vægge og gulve.

HØR MERE OM ALL REMOVES IMPRÆGNERING TIL BETON – KLIK HER

”Mange forventede, at den nye Arkitektskole i Aarhus skulle blive et stykke meget fornem arkitektur, og det blev den også, men på en praktisk og stilfærdig måde.”

Sådan begrunder dommerne kåringen af den nye Arkitektskole i Aarhus som årets byggeri i 2021 i den åbne kategori. Prisen gives af Magasinet Byggeri, der har gennemført prisuddelingen siden 1997. Mange parametre er i spil, når der skal udvælges, bl.a. kan der lægges vægt på byggeriets arkitektur, materialevalg, specielle løsninger, byggeprocesser eller det gode håndværk. Mulighederne er mange, når et byggeri skal indstilles og udnævnes.

Færdig før tid – og inden for budget
Den nye arkitektskole hædres som en flot og fleksibel ramme, en praktisk værkstedsbygning, hvor store tanker og idéer kommer til live. Det er A. Enggaard, der har været entreprenør på opgaven, og de roses også for at have gjort projektet færdigt før tid og inden for budget.

Imprægnering af facader, vægge og gulve
All Remove har i forvejen haft mange gode samarbejder med A. Enggaard, bl.a. på Blixens i Gellerup. Eftersom den nye arkitektskole i høj grad er bygget med beton, var et naturligt valg at få facader, vægge og gulve imprægneret med All Removes forskellige løsninger på dette område.

HØR MERE OM ALL REMOVES IMPRÆGNERING TIL BETON – KLIK HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Send til en kollega

0.156