23948sdkhjf

Dit hjem, dit ønske om fornyelse, vores ekspertise!

| Medlemsnyhed | Indrykket af InGarden

Ingarden har et bredt udvalg af vedligeholdelsesfrit hegn - derved spare du tid og penge i drift omkostningerne år efter år, fordi vores produkter ikke rådner eller forgår.

Et vedligeholdelsesfrit hegn med plastplanker i genbrugsplast og varme galvaniserede stålstolper. Disse massive og gennemfarvede plastplanker i 100% genbrugsplast er et fantastik alternativ til de normale træplanker, fordi de ikke kræver vedligeholdelse - pletter, snavs og selv rødvin kan let vaskes af med lunken vand.

Vi ønsker i samarbejde med vores kunder at finde de bedste løsninger til de konkrete projekter, hvorvidt det er til den private have, den offentlige legeplads, boligselskabets fællesareal eller noget andet, så er vi behjælpelige med en skræddersyet løsning. 

Vi står gerne for både opmåling og montering, men vi kan også tilbyde en kombineret løsning, eller blot levering af materialer til jeres gør-det-selv projekt.

Da der er tale om et produkt, som ikke forgår og ingen vedligeholdelse kræver, kan brugen af plastplanker på sigt være en betydelig økonomisk besparelse. De kræver ikke opslidende vedligeholdelsesarbejde, der hver gang koster penge, og plankerne skal ikke udskiftes efter en årrække pga. f.eks. råd.

Du kan se mere om vores produkter her!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
InGarden

Mølleskovvej 4
7451 Sunds
Danmark
InGarden

Send til en kollega

0.109