23948sdkhjf

Nu får BaseCamp Aarhus STAC BOND på facaden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alumeco A/S

Frem til 2023 leverer Alumeco cirka 13.000 m2 facadebeklædning i STAC BOND til BaseCamp i Aarhus. Vi udfører opgaven i samarbejde med Midtjysk Pladebearbejdning og Pro Montage, som står for hhv. bearbejdningen og montagen af facadepladerne.

BaseCamp er et kollegiekoncept målrettet studerende, og det nye kompleks kommer til at rumme 668 lejligheder. Lejlighederne er fordelt på flere lave bebyggelser og et centralt tårn på 18 etager med udsigt over Aarhus.

Beliggenheden bliver centralt i IT-byen på Katrinebjerg, tæt på Aarhus Universitet og DMJX, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Se flere billeder i galleriet til højre >>>

Om BaseCamp
BaseCamp står bag kollegier i bl.a. Danmark, Tyskland, Sverige og Polen. Konceptet er at levere en komplet oplevelse til studerende. Derfor er boligerne fuldt møblerede, og fællesarealerne byder bl.a. på bibliotek, biograf, fitness, hobbyrum og loungearealer til de studerende.

BaseCamp i Aarhus er tegnet af Lars Gitz arkitekter, og Raundahl og Moesby er totalentreprenør på projektet. Byggeriet bliver i alt ca. 21.000 m2.

Stilrent design
BOND-Facadepladerne fra STAC er sandwichplader med en 3 mm mineralkerne, som er beklædt med 0,5 mm aluminium på hver side. Det betyder, at pladerne er lette, men samtidig meget formstabile. Pladerne til BaseCamp er lakeret i specialfarven Anodic Dark, der minder om RAL1035.

STAC BOND er kendetegnet ved et stilrent og minimalistisk udtryk, men farverne og udtrykket kan varieres i det uendelige, og pladerne kan let formes efter arkitektens ønske.

Til BaseCamp har Lars Gitz arkitekter og Pro Montage, som er vores mangeårige samarbejdspartner, udviklet facadedesignet i fællesskab. Vi leverer STAC BOND-pladerne til Midtjysk Pladebearbejdning, som skærer pladerne til og fræser de spor på bagsiden af pladerne, som gør den formbare.

DGNB Guld-certificeret byggeri
Byggeriet certificeres til DGNB Guld, som er den næstbedste DGNB-certificering. Certificeringen betyder, at byggeriet lever op til en række krav om miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet, proceskvalitet og områdets kvalitet.

Miljømæssig, økonomisk og social kvalitet vægtes ligeligt i vurderingen af byggeriet, så de tre faktorer skal balanceres mod hinanden.

DGNB er baseret på FN’s definition af bæredygtighed, og kriterierne opdateres løbende.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alumeco A/S

Næsbyvej 26
5000 Odense C
Danmark
Alumeco A/S

Billeder & videoer

Pro Montage står for at montere pladerne, som Alumeco har leveretSandwichpladerne fra STAC BOND monteres på facaden.Sandwichpladerne er lakeret i farven en gyldenbrun farve kaldet Anodic Dark.

Send til en kollega

0.174