23948sdkhjf

Smart teknologi skjuler alle installationer bag væggen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Flere ønsker i stigende grad et badeværelset med fokus på øget renlighed, hvor så mange installationer som muligt er gemt væk. Derfor lancerer Geberit nu badeværelsesserien ONE, hvor alt det tekniske er gemt bort i en speciel installationsvæg.

Siden Geberit ONE toilettet blev lanceret i 2020 er det blevet et af de mest populære vægmonterede Geberit toiletter på grund af dets enkle design, nemme installation og mulighed for højdejustering af toiletskålen uden at flytte på de fastmonterede monteringsskruer og afløb i væggen. Nu udvides Geberit ONE serien med håndvaske og et spejlskab, hvor alt hvad der ikke behøver at sidde foran væggen, er gemt væk i et system bag væggen.

"Det er en serie vores eksperter i Schweiz har brugt flere år på at udvikle, teste og forfine, og vi forventer, at det giver nogle muligheder, som branchen ikke har set før. Det vil især være relevant at tænke de her løsninger ind helt fra begyndelsen af et byggeri, fordi det vil gavne både installatører og især slutbrugeren," udtaler Per Holleufer, Product Manager hos Ifö Geberit.

Designet med fokus på renlighed og pladsoptimering   
Geberit ONE håndvaskene fremstilles i to størrelser (90 og 120 cm). Grundet de skjulte afløbsinstallationer og det ekstra tynde vaskedesign opleves det som om, at håndvasken svæver. Vaskene fremstilles uden hul til blandingsbatteriet og med fralægningsplads på begge sider af vaskebasinnet, hvilket giver en rengøringsvenlig porcelænsoverflade.

Det minimalistiske og rengøringsvenlige design forstærkes af det specielle afløbsdæksel placeret bagerst i vasken. At afløbet ikke er placeret i midten af vasken, som ofte er standard, giver en ren og rengøringsvenlig porcelænsoverflade uden fordybninger, hvor vandet kan skabe kalkbelægninger.

Fuldt integreret spejlskab med indbygget belysning
Geberit ONE spejlskabet er bygget ind i væggen og giver overraskende meget fralægningsplads – uden at det tager plads i rummet.

Spejlskabet har indbygget dæmpbar LED-belysning omkring skabet og indeni, hvor farvetemperaturen kan tilpasses individuelt. I skabet forefindes to stikkontakter til hårtørrer og lignende samt strømstik til smartphone.

En ekstra detalje er den matte finish på kanten af spejllågerne, som sørger for, at fingeraftryk ikke kan ses.

Gemt væk bag væggen – men stadig lige ved hånden
Adgangen til de tekniske elementer som vandlås og rørinstallationer i væggen foregår via et aftageligt dæksel under vasken. Og skulle der havne noget værdifuldt i afløbet, er der en indbygget smykkefanger. Man skal blot skrue låget af vandlåsen for at få adgang.

Hurtigere installation og færre fejl med installationselement
Geberit ONE badeværelsesserien er designet med øje for at gøre det lettere for installatører at montere, da alle fæstningspunkterne for både håndvask, spejlskab og det væghængte armatur er angivet på installationselementet. Det giver en hurtig og præcis installation med færre risici for fejl.

Med Geberit ONE får installatører altså mere sikkerhed i planlægningsprocessen og en mere effektive arbejdsgang, når det kommer til montering og vedligeholdelse.

___

Om Geberit
Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelseskeramik.

Produktionskapaciteten omfatter 26 produktionsanlæg, hvoraf de 4 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med omkring 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,5 mia. CHF i 2021. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109