23948sdkhjf

Medarbejder: Min Arbejdsdag giver mig tryghed i hverdagen

| Medlemsnyhed | Indrykket af TeamEffect

Min Arbejdsdag fungerer ved, at medarbejder vurderer sin arbejdsdag på en fem-skala fra grøn over gul til rød med mulighed for at tilføje en kommentar. Det medfører, at man kan "lukke dagen" og nemmere kan få delt det der fylder med sin leder.

  • Jette, Social og Sundhedsassistent / TR, Team Østerby (Esbjerg Hjemmepleje)

"Jeg har været TR siden 2008. Jeg synes, at Min Arbejdsdag er et godt redskab til at måle trivsel. Personalet kan godt se fidusen i, at man hver dagfår afsluttet sin dag på en god måde. Man kan have trælse dage, og man kan have gode dage, ogdet er egentlig rart at få det ned på skrift."

  • Mette, Social- og sundhedshjælper, Hjemmeplejen Aabybro (Jammerbugt Kommune)

"Jeg bruger Min Arbejdsdag hver dag til at tænke over, hvordandagen har været, og hvordan det har gået hos borgerne i dag.Det hjælper mig med at lægge arbejdet fra mig, inden jeg gårhjem."

  • Ronni, Pædagog, Kollegiet Anholtvej Autismecenter Vestsjælland (Slagelse Kommune)

"Min Arbejdsdag har givet den effekt,at jeg får reflekteret over minarbejdsdag. Det er ikke noget som jeghar gjort førhen. Det har jeg virkelighaft brug for. Førhen der tog dagenehinanden, uden jeg fik tænkt over,hvordan påvirker det egentlig mig”

  • Cecilie, Social- og sundhedsassistentelev Ældreområde Øst (Varde Kommune)

"Der har været nogle gange, hvorjeg har haft en dårlig oplevelse og noteret det i Min Arbejdsdag. Så har min vejleder svaret i Min Arbejdsdag, at jeg var velkommenforbi hende, hvis jeg havde behovfor det."

  • Irene, AMR for aktivitetsområdet Center for Sundhed og Pleje (Frederikshavn Kommune)

"Som AMR for Nord og Vest i Aktivitetsområdet Center forSundhed og Pleje oplever jeg Min Arbejdsdag som et godt redskab til at følge med i, hvordan afdelingernessamlede resultat ligger. Min Arbejdsdag er en mulighed for at være på forkant med trivslen, selv om der er geografiske afstande."

Gratis inspirationsmagasin om Min Arbejdsdag (20 sider)
I dette magasin deler en række medarbejdere deres erfaringer med TeamEffects ”Min Arbejdsdag”. Vi hører fra social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger, sygeplejersker, ufaglærte og selvfølgelig elever. Alle arbejder de i en travl hverdag med borgeren og patienten i centrum, og derfor skal der løbes stærkt for at følge med. Fælles for alle er, at de skal involvere sig selv i arbejdet med både følelser og faglighed.

Modtag et gratis magasin på TeamEffects hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TeamEffect

C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Danmark
TeamEffect

Send til en kollega

0.109