23948sdkhjf

Vil du tjene penge på dine spåner?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Felder Group Denmark ApS

FELDER Briketpressere til naturlig genanvendelse af spåner. Gør dine spåner til bæredygtige briketter og tjen penge på dit affald.

Med en brikettepresser fra Felder reduceres spånernes volumen med 90%. Samtidig bortfalder investeringen til en spånbeholder eller -silo. Kvalitets-brændstofbriketterne egner sig til eget brug, hvorved varmeudgifterne sænkes. Som alternativ har du mulighed for en ny indtægtskilde ved salg af briketterne. 

Her bliver dit "affald" til penge.

Du profiterer af en betydelig reduktion af belastningen med fint støv og skadelige stoffer ved presning af spåner og støvede materialer til rene, faste briketter. Derudover producerer du af reduceret brand- og eksplosionsfare ved brikettering af antændelige reststoffer - det økonomiske alternativ til omfattende og dyre brandsikringsforanstaltninger. Briketterne presses af rene træspåner helt uden tilsætningsstoffer. Andre materialer som papir, karton, plastik eller biomasse kan også presses til pladsbesparende briketter.

Alle maskiner kan anvendes venstre- eller højrebetjent. Montagen på en stabil grundramme sørger for hurtig installation og gør det muligt at kombinere med Felders renluftudsugningsanlæg. Felders briketterpresser er grundet deres konstruktion egnet til varig indsats.

Vil du også være mere bærdygtigt, så find dine nye briketpresser her!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Felder Group Denmark ApS

Teknikervej 18
7000 Fredericia
Danmark
Felder Group Denmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109