23948sdkhjf

LED-bånd i monteringsskinner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ecofoss A/S

Fravalgte traditionelle spots til fordel for LED-bånd

 

LED-bånd vinder mere og mere indpas i den moderne bolig og i moderne erhvervsbyggerier.

I denne nybyggede bolig er der monteret LED-bånd i monteringsskinner flere steder i boligen.
Ejerne af den smukke bolig fravalgte nemlig de klassiske indbygningsspot, fordi de ønskede et gennemgående og anderledes belysningslook i deres bolig.
Valget faldt på green:ID LED-bånd monteret i monteringsskinner. Med dette valg af belysning opnår man både en indretningsmæssig ”rød tråd” samt et yderst godt lys. LED lyset fungerer nemlig som primær belysning, i de rum hvor det er monteret.

Når man benytter denne belysningsform tager det mere karakter som en del at det indretningsmæssige koncept, og ses ikke længere blot som praktisk belysning. Med LED bånd i monteringsskinner med frontcover skabes der ikke blot unikke detaljer, som giver et stilfuldt look, men der opstår også en indretningsmæssig rød tråd, som samler de enkelte rum og danner rammer om en unik helhedsoplevelse.

Med kvalitets LED bånd i monteringsskinner åbner der en ny verden af belysningsmuligheder, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne.

Flere og flere steder ser vi LED bånd i monteringsskinner anvendt som:

  • Belysning på og ved lofter (direkte eller indirekte lys)
  • Belysning ved trappetrin
  • Belysning ved gelænder
  • Belysning ved gulve
  • Belysning i akustikpaneler både på lofter og vægge
     

Med green:ID LED bånd monteret i alu. monteringsskinner med frontcover opnår man et yderst godt resultat med flot finish.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af kvalitets COB LED bånd og monteringsskinner, som kan tilpasses specifikke projekter.

Se udvalget af LED bånd og monteringsskinner på Ecofoss

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ecofoss A/S

Bækkegaardsvej 26, Sparkær
8800 Viborg
Danmark
Ecofoss A/S

Send til en kollega

0.109