23948sdkhjf

Fremtidens sundhedsteknologi som dansk vækstpotentiale

| Medlemsnyhed | Indrykket af EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)

At anvende UV-lys til desinfektion er veletableret inden for visse brancher, og kommer afgjort til at vækste i de kommende år, både herhjemme og i eksportmarkeder, mener Lars Holm, produktchef i UVCbyEFSEN.

Lars Holm var på scenen til dette års Folkemødet for at diskutere hvordan vi sikrer, at virksomhederne kan udvikle endnu bedre sundhed til danskerne og samtidig accelerere økonomisk vækst.

Omdrejningspunktet ved paneldebatten arrangeret af Danish Life Science Cluster fredag eftermiddag var: Hvordan bliver København og den øvrige hovedstadsregion en global sundhedsmetropol?

Dette spændende spørgsmål blev diskuterede af en række af folkene bag Erhvervsfyrtårn Life Science, heriblandt direktør i Erhvervshus Hovedstaden Katrine Joensen, Københavns overborgmester Sophie Hæstorp Andersen, Senior Project Director, Healthy Weight Center, i Novo Nordisk Fonden Arne Astrup og CEO i Greater Copenhagen Asbjørn Overgaard.

UVCbyEFSEN specialiserer sig i anvendelsen af ultraviolet lys til desinfektion og har de seneste år under pandemien hjulpet både kommuner og virksomheder med at forbedre hygiejne og dermed sænke smitterisikoen. Under paneldebatten fortalte Lars bl.a. om, hvordan det som SMV’er enormt givtigt at få vejledning og sparring af seriøse spillere som Erhvervsfyrtårn Life Science, når man har ambitioner om at ekspandere sin forretning til globale markeder.

Vi var taknemmelige for taletiden og hvordan vi som virksomhed kan bidrage med sundhedsløsninger til gavn for samfundet og folkesundheden. UV-lys bør helt sikkert være en del af den langsigtede strategi for smitteforebyggelse og sundhed. En teknologi der beviseligt nedkæmper bakterier og vira, så vi er bedre rustet i fremtiden.

UVCbyEFSEN deltog desuden igen i år som operationel partner ved dette års Folkemødet og sikrede øget hygiejne blandt oplægsholdere og debattører på hovedscenen.

Kontakt os endelig i dag på  45 65 02 60 eller efsen@efsen.dk for at høre cases om kommuners anvendelse af UV-desinfektion.

Besøg gerne vores website for mere information om UVCbyEFSEN og vores desinfektions løsninger.


 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125