23948sdkhjf

Flotte bannere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Løvbjerg Odder bruger mange bannere hvert år. Hvorfor gør de det? Find svaret i videoen til højre eller læs videre her.

Vi har stået for al print i Løvbjerg Odders butik samt rullende reklame i form af dekoration af deres varebil. Derudover har vi også stået for montage og opsætning af alle deres bannere.

I Løvbjerg Odders tilfælde er bannere brugt til at tiltrække opmærksomhed og skille sig ud i et område med mange konkurrerende butikker. Samtidig bruges bannerne til at informere og synliggøre budskaber.

De har eksempelvis brugt bannere til at illustrere gode tidsbegrænsede tilbud, spændende kampagner og nye tiltag som fx, at man kan bestille mad på deres hjemmeside og afhente det i butikken.

Løvbjerg har hængt bannere på butikkens facader og skaber derfor meget opmærksomhed fra eksisterende kunder og potentielle kunder, der kører forbi. Samtidig er det god service at synliggøre disse budskaber, der er relevant information for kunderne.

Kunne du også tænke dig mere synlighed vha. bannere? Så kontakt Expression og hør mere om dine muligheder for at skabe synlighed via bannere, skilte, beachflag, bilfolie og mange andre udstillingsprodukter.

Læs mere om blikfang og synlighed lige her

eller kontakt os for rådgivning og tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud på en flotte bannere

Kontakt Henrik på mobil 6165 3597 

God Weekend fra Team Expression i Skanderborg :)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.109