23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gode råd til det bedste brusebad efter sport

Sveden drypper fra næsen, udmattet tager du dit våde sportstøj af og tænder for vandet. Allerede de første dråber på huden vasker træningens anstrengelser væk. Hos hansgrohe kaldes denne oplevelse 'Refresh Yourself'.

Hvad er det bedste ved sport? Selvfølgelig det efterfølgende brusebad. Tænk bare på øjeblikket på badeværelset, hvor du tager dit svedige sportstøj af, tænder for bruseren og træder ind under de forfriskende vandstråler. Sved og udmattelse skylles væk, du føler dig i live igen.

Den følelse kender også rytterne fra det professionelle cykelhold BORA–hansgrohe, som lige om lidt skal køre Tour de France med tre etaper i Danmark. 'Refresh Yourself', den nye kampagne fra premiummærket hansgrohe, fokuserer på netop denne følelse. Cykelholdets stjerner Ide Schelling og Maximilian Schachmann er ansigterne på kampagnematerialet ved hansgrohes forhandlere.

Tag brusebad som de professionelle ryttere
Verdens største cykelløb Tour de France skydes i år i gang med en 13 km lang enkeltstart i Københavns gader. På tourens anden etape skal rytterne køre gennem bakkede landskaber med flere hårde stigninger og til sidst krydse Storebæltsbroen, hvor vinden kommer til at spille en afgørende rolle. Tredje etape byder på et fladt terræn med mulighed for udbrud og en krævende slutspurt, når rytterne ankommer til målbyen Sønderborg.

For cykelholdet BORA–hansgrohe er det derfor altafgørende, at rytterne efter hver etape får plejet de ømme muskler i et forfriskende brusebad. Hygiejniske ritualer efter træning er essentielle for restitutionen, men også for at rense huden for de giftstoffer, der udskilles gennem sved. Den rigtige bruser forebygger også ømme muskler og fylder kroppens tomme energidepoter. Rytterne fra BORA–hansgrohe ville ikke undvære det perfekte brusebad efter en lang Tour de France-etape. Men hvordan tager man et brusebad lige som de professionelle ryttere?

BORA–hansgrohes teamlæge Christopher Edler anbefaler: “Det er bedst at give din krop en kort pause efter træningen for at reducere svedproduktionen og give kroppen lidt hvile. Efter en kort pause kan det anbefales at tage et koldt brusebad, som trækker de årer og porer, der er blevet åbnet fra sport, sammen igen. Det styrker bindevævet og forebygger åreknuder.” Men også et varmt brusebad har en række fordele. Lige som en tur i sauna fremmer et varmt brusebad blodcirkulationen og sætter dermed den fysiske restitution i gang. Et varmt brusebad bør dog ikke vare for længe, da det udtørrer huden og ødelægger dens naturlige fedtstoffer.

Forkæl kroppen med et forfriskende brusebad
For Tour de France-rytterne skal brusebadet efter træningen især opfriske kroppen og stimulere restitution, så de er klar og veludhvilede til næste sportslige udfordring. Når rytterne fra BORA-hansgrohe skal yde deres bedste til årets Tour de France er det derfor vigtigt, at de har den helt rigtige bruser fra hansgrohe, som kan opfylde deres behov. "Skiftet mellem temperaturer og stråletyper giver det perfekte brusebad efter træning. Brusere fra hansgrohe tilbyder alt, hvad sportsudøvere har brug for. Massagestrålen bruges til at behandle ømme muskler,” siger Edler.

Under hansgrohe Pulsify S bruserne opstår et blidt regnvejr med den mikrofine stråletype PowderRain, som sikrer maksimal afslapning for både krop og sind. De forskellige stråletyper i håndbruseren vælges med et enkelt tryk på en knap. Takket være vandbesparende EcoSmart-teknologi bruger bruserne fra hansgrohe kun 9 l/min med en konstant enestående ydeevne. Med en bruser fra hansgrohe kan du allerede nu se frem til det forfriskende bruseøjeblik efter den næste sportslige udfordring.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

MLK
Merete Lykke Karim
Kommunikations- og webkoordinator
merete.karim@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.094