23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny i spidsen for sprinkler

Peter Korsgaard Jensen startede den 1. juni 2022 som leder af sprinklerafdelingen hos Henning Mortensen a/s. Senest har han været ansat godt 17 år hos Brøndum A/S.

Hos Henning Mortensen a/s er Peter Korsgaard Jensen i fuld gang med at danne sig overblik over aktuelle projekter og servicekunder inden for sprinkler. Den 1. juni 2022 er han nemlig tiltrådt en ny stilling, der har sat ham i spidsen for sprinklerafdelingen hos teknikentreprenøren med hovedkontor i Silkeborg.

Mangeårig erfaring med sprinkler
Med solide kompetencer og erfaring inden for sprinkler, ledelse, projektstyring, enterpriseopgaver og serviceaftaler i bagagen ser Peter Korsgaard Jensen frem til det ansvar, der følger med den nye stilling hos Henning Mortensen a/s.

»Aktuelt er Henning Mortensen a/s involveret i flere store projekter, hvor sprinkler er en del af teknikentreprisen – blandt andet La Tour Tower i det nordlige Aarhus og Lidl-byggeriet, hvor dagligvarekæden opfører hovedkontor og parkeringshus i centrum af Aarhus«, siger Peter Korsgaard Jensen. Han slutter:

»I mit nye virke vil jeg selvfølgelig arbejde for at sikre fortsat optimal projektstyring og ledelse på sprinklerområdet hos Henning Mortensen a/s. Og så forventer jeg, at jeg kan bidrage til et løft af markedspositionen inden for sprinklerservice«.

Læs mere om sprinkler hos Henning Mortensen a/s

Kontaktoplysninger:
Peter Korsgaard Jensen
E-mail: pkj@henning-mortensen.dk
Tlf: +45 21 80 12 92

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.13