23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen til ny lager- og værktøjsansvarlig

Jesper Madsen er pr. 1. juni 2022 ansat i en nyoprettet stilling som lager- og værktøjsansvarlig hos Henning Mortensen a/s.

Henning Mortensen a/s har i de seneste år oplevet stor vækst. Derfor er teknikentreprenøren for nyligt flyttet i nyt og større domicil på Lillehøjvej 38 i Silkeborg.

Til at stå i spidsen for indretningen af det nye lager, en effektiv flytning og efterfølgende drift er Jesper Madsen pr. 1. juni 2022 ansat i en nyoprettet stilling som lager- og værktøjsansvarlig.

»Opstarten har været rigtig god – og en smule hektisk. Jeg er jo ankommet få dage efter, at kollegaerne er flyttet til ny lokation. Jeg er i fuld gang med at danne mig et overblik og få lagt en plan, som fremover sikrer optimale arbejdsgange og struktur på det nye lager«, siger Jesper Madsen. Han fortsætter:

»Målet er, at lagerdriften bliver effektiv og med høj service. Lageret skal helst bidrage til, at arbejdsdagene glider lettest muligt for alle mine nye kollegaer, der hver dag hjælper kunderne med opgaver inden for blandt andet VVS, el, ventilation og blik«.

Jesper Madsen har mange års erfaring med ledelse og drift af lager fra stillinger hos blandt andet Tvillum A/S og Nordisk Wavin. Senest har han været driftschef hos STARK i Viby ved Aarhus.

Privat er Jesper Madsen bosiddende i Kjellerup.

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.078