23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SAGA IP dørtelefon med touchskærm, video og ADK fra Scantron

SAGA er en ny IP-baseret dørstation fra Scantron med integreret video, 8” touchskærm samt mulighed for indbygget adgangskontrol. Den IP-baserede SAGA dørstation kalder op til dørtelefon app eller lejlighedsterminal via en netværksforbindelse.

SAGA er en ny og moderne IP dørtelefon der benytter en netværksforbindelse (LAN) til at foretage opkald direkte til Scantrons dørtelefon app (iOS og Android) eller lejlighedsterminaler. SAGA er udstyret med en 8” brugervenlig touchskærm, som tillader interaktivitet og tilpasser indholdets størrelse efter behov. Derfor er SAGA brugervenlig for alle og det er nemt at vælge layout der matcher både små og store boligforeninger, kollegier og boligopgange. SAGA dørstationens lejlighedsfelter er nemlig dynamiske og tilpasses i størrelsen efter antal lejligheder og beboernavne. Ved erhverv er det også muligt at vise virksomhedsnavne/logoer.

Den 8” store og intuitive touchskærm gør det nemt for gæster at finde frem til beboeren. Gæsten benytter blot fingeren til at scrolle igennem lejlighedsfelterne. Er der mange beboere kan gæsten også sortere efter for- og efternavne på beboerne. Gæsten ringer op ved tryk på den ønskede beboer og guides herefter nemt og sikkert igennem opkaldet via SAGA dørstationens tydelige ikonvisning. Først et ikon for opkald, dernæst igangværende samtale og til sidst døråbning. Dette er særligt brugbart for hørehæmmede, som ikke kan høre lydende fra dørstationen.

Integreret løsning med dørtelefoni og adgangskontrol
Med en SAGA IP dørtelefon er det nemt at integrere en adgangskontrolløsning ved at tilvælge kodelås direkte på dørstationens touchskærm. Det er også muligt at få indbygget en ADK-læser til scanning af adgangsbrik. Samme adgangsbrik kan benyttes på tværs i bygningen og integreres med andre fællesdøre / bagindgange og et digitalt postkasseanlæg. Det giver en nem hverdag for beboerne og administrator opnår tidsmæssige og økonomiske besparelser, da alt opdateres online. Ved til- og fraflytninger ændres både navnefelter og adgangsrettigheder nemt og hurtigt via Scantrons webportal MultiServer®.

Fleksibelt design
SAGA dørstationens design kan skræddersyes efter bygningens arkitektur og udtryk. SAGA leveres som standard i en frembygget udgave i rustfrit-stål med indbygget højtaler/mikrofon, 8” touchskærm og HD-kamera. Den frembyggede version af SAGA måler 180x365x40 mm (BxHxD) og leveres også i messing, titan-messing og bruneret messing. Ønsker man en planforsænket løsning kan frontpladen yderligere udføres i eloxeret aluminium eller en valgfri RAL-farve.

Scantrons IP Platform
Kombinér dørtelefoni, adgangskontrol og driftssystemer med Scantrons smarte og moderne IP Platform. Systemet er skalérbart og er ikke fysisk begrænset til en lokation, da kommunikationen til svarapparaterne er netværksbaseret (Ethernet). Der kræves derved ikke en ubrudt kabling på hele distancen, hvilket også medfører færre installationsomkostninger. Scantron tilbyder to typer af multifunktionelle svarapparater: Den vægmonterede AT7 lejlighedsterminal, som er forbundet til det lokale Ethernet netværk (LAN) og Scantron MultiApp® til smartphone (iOS og Android) der kommunikerer med den lokale installation via telefonens internetforbindelse. Scantrons IP Platform administreres via den cloud-baserede MultiServer®.

Opdag flere fordele og smarte funktioner ved Scantrons nye SAGA IP dørtelefon her.

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687

Send til en kollega

0.063