23948sdkhjf

Informationssikkerhed som mere end en modedille

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

På Bureau Veritas Kick Off 2022 fortæller Thomas Janke meget mere om, hvordan BESTSELLER sikre et højt sikkerhedsniveau og minimering af cyberrisici, når store dele af den digitale infrastruktur er outsourcet til leverandører.

Modevirksomheden BESTSELLER opererer i et globalt samfund, hvor afhængigheden af eksterne leverandør er større end nogensinde før. Mange globale forsyningskæder er under et massivt pres, hvilket kun er blevet tydeliggjort af krigen i Ukraine, hvor de markante konsekvenser f.eks. i produktionen af elbiler er kommet bag på de fleste.

Det samme gælder for IT, hvor flere og flere funktioner bliver flyttet til ”skyen” og til eksterne leverandører. Det skaber et mere komplekst trusselbillede omkring cybersikkerhed, som også din virksomhed skal forholde sig til.

På Bureau Veritas Kick Off 2022 deler BESTSELLER sine erfaringer og fortæller, hvordan de forholder sig til truslen, og hvordan de kommunikerer disse risici med væsentlige interessenter som medarbejdere, ledelse, kunder og leverandører.

Hvordan minimeres risici for at blive hacket med ganske betragtelige omkostninger i form af nedetid, tab af forretning, forringet service og dårligt image til følge? Hvilken rolle spiller leverandører, og hvordan er de forbundet med de forretningskritiske funktioner og data?

Udover BESTSELLER kan du se frem til høre virksomheder som DSV A/S, Blue Water Shipping A/S og Kompan A/S fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity torsdag den 11. august 2022 i Messe C i Fredericia.

Det overordnede tema for Bureau Veritas Kick Off 2022 er Shaping a World of Trust, og fælles for dagens oplægsholdere er, at de alle taler ind i emnerne bæredygtighed og cybersecurity. Læs mere om oplægsholderne og gå på opdagelse i dagens program.

Tilmeld dig...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125