23948sdkhjf
Del siden
Annonce

INDUFLEX Light at new levels

Fagerhult præsenterer Induflex, et driftssikkert og kraftfuldt industriarmatur. Det er en god løsning til industrilokaler, lagerlokaler eller dagligvarebutikker, fordi det har en lang levetid, et lavt energiforbrug og et højt lysudbytte.

Det er optimalt til arealer, hvor vedligeholdelse og service af armaturer er besværlig og/eller indebærer dyre driftsafbrydelser. Induflex er delvist baseret på InduLed, vi har bevaret den smarte installation og tilslutning. Men hvor InduLed brugte reflektorer til lysfordeling, har Induflex linser, der giver et højere output og bedre lysfordeling.

Vi ønsker altid at gøre tingene bedre. Derfor har vi udstyret Induflex med en optisk nyskabelse, hvor vi har placeret linser og afskærmning sammen, hvilket giver et behageligt og afbalanceret retningsbestemt arbejdslys. Det gør, at vi kan installere belysningsløsninger, som opfylder UGR-kravene i henhold til standarden. Herudover vil vores højt ydende armatur med premium dioder give ca. 30 % færre installationspunkter end forgængeren (InduLED), hvilket sparer både materialeressourcer og energi.

Lyser kun, når det er nødvendigt.

Induflex fås med to forskellige diodeløsninger: en med premiumdioder og en med standarddioder. Premiumdioderne har en driver funktion med CLO (Constant Light Output) på L100, hvilket indebærer, at de har samme lysniveau efter 100.000 timers brændetid som ved idriftsætning. CLO gør det nemt at spare energi, og du får en højere vedligeholdelsesfaktor og et mere optimeret anlæg.

For yderligere at spare energi tilbyder vi smart lysstyring, som kan justere belysningen efter virksomhedens behov. Alt sammen for at sikre et veltilpasset og bæredygtigt arbejdsklima.

Induflex kan nemt tilpasses og optimeres i Fagerhult Configure, hvorefter det unikke datablad og lysdatafiler kan downloades, kontakt herefter vores konsulenter for bestilling.

Læs mere om Induflex

Fagerhult A/S
Herstedvang 14
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36687118
P nummer: 1003050131

Kontaktperson

Nete Hjorth
Marketings Koordinator
+45 23999010 nete.hjorth@fagerhult.dk

Send til en kollega

0.065