23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få inspiration til at styrke trygheden i byudviklingen

Siden 2015 er danskerne blevet mere utrygge ved at færdes i deres kvarter efter mørkets frembrud. Der er behov for at vi sætter tryghed på dagsordenen.

Siden 2015 er danskerne blevet mere utrygge ved at færdes i deres kvarter efter mørkets frembrud. Andelen af utrygge er næsten fordoblet – fra 11 procent 2015 til 20 procent i 2021. Det viser den seneste tryghedsmåling fra TrygFonden. Der er behov for at vi sætter tryghed på dagsordenen.

Juul Frost Arkitekter har udarbejdet publikationen ’Trygge byrum for alle, mange, få’ for Det Kriminalpræventive Råd. Publikationen skal give lokalpolitiker, byplanlæggere og andre fagpersoner inspiration og inputs til at styrke trygheden. 

I publikationen kan du bl.a. hente inspiration fra:

Cases på tværs af byudvikling og byrum, der giver inspiration til at arbejde med tryghed i byudvikling;

Tænkepauser i form af interviews med fagpersoner, der bidrager med forskellige faglige perspektiver på trygheden i byens rum;

Tankegods med inspiration fra byrumsteoretikere, der har haft afgørende betydning for vores måde at planlægge på og for udformningen af byens rum;

og anbefalinger til at sætte tryghed på den politiske dagsorden og implementere tryghedsskabende og kriminalpræventive tiltag.

Gå på opdagelse i publikationen her!

JUUL FROST ARKITEKTER A/S
Refshalevej 147, st. th
1432 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31515335
P nummer: 1014530734

Kontaktperson

MMA
Mads Møller Angelsø
Kommunikation og presse
+45 32 95 95 78 ma@juulfrost.dk

Send til en kollega

0.094