23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Billeder af bygninger og morgendagens arkitektur

Ofte kan fotografering af arkitektur og bygninger være en balancegang mellem rum, form, komposition og teknik. Og ikke uden fysiske udfordringer i bl.a. urbane områder.

Hvorfor klatrer en voksen mand rundt oppe på skolens legepladsstativ? På strømkasser og stilladser i byens rum?

Det kunne måske lyde som en underlig adfærd, men er det egentlig ikke. Ikke når det handler om fotografi. Om at få det bedste, professionelle billede ud af øjeblikket. Af arkitektur, af en bygning, en facade eller bare en solafskærmning:

Højde, afstand og fri klatring
-Det første, jeg ser efter, når jeg er ude at fotografere, er om der er et sted, hvor jeg kan komme lidt op i højden. Særligt hvis det er et højt byggeri, så er det vigtigt at komme et par meter op i luften. Derfor bliver det ofte til klatring på legestativer og strømkasser, siger Eskil Roll, og fortsætter:

-Afstand er også vigtigt, så man har mulighed for at skyde med en 50 mm linse. Det ser altid bedst ud, når du får kombineret den rigtige afstand og højde, så du kan bruge det rigtige objektiv. Det kan ofte være en udfordring i urbane områder.

Fang øjeblikket, mens det er der
Sådan lyder det fra den norke fotograf Eskil Roll, som har mange års erfaring som professionel fotograf med fokus på arkitektur og bygninger, udefra og indefra.

Han ved om nogen, at et billede ikke bare er et billede. Der ligger hver gang valg og overvejelser. På den måde er fotografi også en fortolkning. Så hvordan holder man en samvittighedsfuld balance mellem afbildning og fortolkning?

Få svaret og læs mere om visionerne bag professionel fotografering af arkitektur, bygninger og bl.a. solafskærmning i hele interviewet her: https://fischergardiner.dk/blog/nyheder

Fischer Danmark A/S
Holmstrupgaardvej 4
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14553843
P nummer: 1000763056

Kontaktperson

RHJ
Rune H. Jensen
Kommunikation
+45 61 12 20 50 rhj@fischergroup.dk

Send til en kollega

0.062