23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Celsa leverer armeringsprojekt i glasfiber til letbanen

Der lægges nu sidste hånd på en noget anderledes armeringsløsning syd for Herlev

CG Jensen og Celsa Steel Service har udviklet et utraditionelt armeringsprojekt i glasfiber til letbanen ved Herlev. Nu lægges sidste hånd på nedlægning af den spændende armeringsløsning, der skal sikre, at konstruktionen ikke bliver strømledende.

 Under byens letbane lægges glasfiberarmering i fundamentet. Det er Celsa Steel Service som har sendt glasfiberarmering til projektet siden marts måned.

Glasfiberløsningen til letbanen er et supplement til projektets øvrige stålarmering men på letbanens stationer må fundamentet ikke være strømledende. Derfor har CG Jensen været i teknisk dialog med Celsa Steel Service om udvikling af en armeringsløsning, der opfyldte de opsatte krav.

Celsa Steel Service har til projektet leveret i alt 325 m2 glasfiberarmering bestående af flere armeringstyper, herunder armeringsnet, klip & buk samt sekantløsninger. Armeringen af glasfiber indgår i en samlet armeringsløsning, der også indeholder stålarmering. Løsningen er udviklet i tæt og digitalt samarbejde med CG Jensen. Specificering og udregning af armeringsprojektet er udført af Celsa Steel Service. 

Marketingchef hos Celsa Steel Service, Carsten Røjgaard, tror på at flere armeringsløsninger i fremtiden vil inkludere både stål og glasfiber.

Når det går op for markedet, at glasfiber ikke er et konkurrerende produkt til stålarmering, men derimod et supplement til at skabe den ideelle løsning, så vil der komme flere projekter og løsninger af denne slags. Vi har jo allerede skabt overbevisende resultater på større og ret komplekse byggesager, der viser løsningens styrke

Læs hele historien om det spændende armeringsprojekt syd for Herlev omkring Slotsherrensvej her: https://bit.ly/3wDpx8G

Celsa Steel Service A/S
Frodebjergvej 6
3650 Ølstykke
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32988210
P nummer: 1001698484

Kontaktperson

AMC
Anette Maria Christensen
anette@konceptmarketing.dk

Send til en kollega

0.078