23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velkommen

Danske Malermestre får hvert år mange nye medlemmer – store som små. Men hvem er de? Hvorfor har de meldt sig ind? Denne gang Ivan Ebbesen, Malerfirmaet Ivan Ebbesen, Grenå.

Hvad er det for en type virksomhed I driver?
Jeg blev udlært tilbage i 1987 og har været selvstændig siden 1989. Jeg har arbejdet alene gennem årene, men også en del i vikarbranchen. Men for fem måneder siden gik jeg for alvor i gang og beskæftiger nu 35 mand. Det er indenfor nybyggeri, og det er stukket helt af. Jeg har en del udenlandsk arbejdskraft, primært fra Østeuropa, simpelthen fordi jeg ikke kan finde danske malersvende. Men det giver også en del problemer med kommunikationen, der går rigtig meget tid med det, faktisk. Af samme grund vil jeg meget gerne have et par lærlinge. Så får jeg også svende, som jeg ved, hvad kan.

Hvem er dine primære kunder?
Det er som allerede sagt inden for nybyggeri, vi arbejder. Vi har tre byggefirmaer, som vi arbejder sammen med. I øjeblikket er vi i gang med 800 enheder, og kan simpelthen ikke overkomme mere. Så jeg er nødt til at sige nej til nye opgaver. Der er virkelig gang i den, og det ser ikke ud til at stoppe foreløbigt.

Hvorfor har du meldt dig ind i Danske Malermestre?
Jeg synes, man skal være medlem, hvis der er en organisation for faget. Og når det går så stærkt, som det gør, er der også brug for råd og vejledning. Det er også vigtigt, når der er sager med fagforeningen, at der er sted at gå hen og få hjælp.

Hvad er dine forventninger til dit medlemskab?
Jeg har ikke haft så meget ledig tid, men planerne er så afgjort at deltage både hos jer i Danske Malermestre og lokalt i lauget. Så jeg skal afgjort gøre brug af de forskellige tilbud. Og så håber jeg selvfølgelig på at få et stort netværk.

Foto Brian Rasmussen

Danske Malermestre
Islands Brygge 26, 5.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61834710
P nummer: 1003147310

Kontaktperson

Annika Ipsen
Kommunikationsansvarlig
+45 61779770 aip@malermestre.dk

Send til en kollega

0.078