23948sdkhjf

Minimalistisk i form, maksimalistisk i innovation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

dline bygger videre på Qtoo kollektionen med sensor taps, som er inspireret af de allerede eksisterende vandhaner fra serien. Forskellen er, at de nu er udstyret med bevægelsesaktiveret teknologi som bidrager til at mindske spredningen af bakterier.

Resultatet? Et rent look med renere funktionalitet.

En eksklusiv nyhed 
Siden 1971 har d line lagt stor fokus på, at kombinere tidløs design med funktionalitet og innovation. For Qtoo sensor taps var målet, ikke at gå på kompromis med hverken det tidløse design, banebrydende teknologi eller materialevalg. Den præcisionsdesignede, minimalistiske æstetik der er ikonisk for kollektionen er blevet bibeholdt. Det er derfor, IR-sensoren er integreret i den allerede eksisterende 90 mm roset, for et strømlinet look på tværs af hele Qtoo kollektionen. 

Qtoo sensor taps reducerer spredningen af ​​bakterier yderligere, fordi de eliminerer manuel betjening og derudover er de fremstillet i AISI 316 stål– som har høj modstandskraft imod trafik, fugt og vigtigst af alt, tidens tand.  

Kombiner teknologi, hygiejne og bæredygtighed 
Med en batterilevetid på 4,6 – 8,4 år afhængig af brug og en valgfri rengøringstilstand på 60 sekunder, er sensorhanerne fuldt optimeret i deres innovation, alt imens de omfavner de seneste fremskridt inden for bevægelsesaktiveringsteknologi med justerbare sensorparametre. 

Som med ethvert Qtoo vægmonteret produkt, kommer sensorhanerne med banebrydende multi-justerbare indbyggede enheder for sikker og nem installation. For at forblive tro mod Qtoo bæredygtighedsprincipper, som har fokus på at produkterne skal være en livstidsinvestering, er alle rustfri ståldele 100% genanvendelige og leveres med 20 års garanti. Sensor taps er desuden en yderst bæredygtig vandbesparer, der giver bedre kontrol over vandforbruget, som en måde at bevare og reservere vand til et bedre formål.  

Vandhanerne kommer i farverne stål, messing, charcoal og kobber og fås i både poleret og børstet finish. Alle farver lagerføres hos Brødrene Dahl som forhandler Qtoo kollektionen eksklusivt.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.11