23948sdkhjf

Vi elsker karamel uden klumper

| Medlemsnyhed | Indrykket af HiFlux Filtration A/S

Opnå en bedre filtrering af karamel og undgå klumper. Vil I gerne optimere produktionen, reducere nedetid, samt spare økonomi. Så er løsningen et selvrensende filter, der automatiserer processen, beskytter jeres anlæg og minimerer vedligehold.

Auto-line selvrensende filter er særdeles velegnet til filtrering af kølevand og med den rette installation opnår I mange fordele, samt I kan spare både tid og ressourcer. HiFlux Auto-line® automatfilter er designet som et kompakt, selvrensende filter. Filterets robuste konstruktion gør det velegnet til anvendelser, hvor driftssikkerhed og pålidelighed er afgørende.

Fordele:
Fjerner uønskede partikler
Kontinuerlig flow–proces
Sikrer ensartet kvalitet
Eliminerer nedetid
Nøjagtig filtrering ned til 35 mikrometer [µm]

Vidste du?
At Auto-line filteret med en varmekappe kan holde karamel i flydende tilstand ved at filtrere ved en temperatur på 35°C. Auto-line filteret kan også fjerne krummer af vafler i en kiksfremstilling og genbruge karamellen til nye kiks. En af vores kunder har øget produktions-kapaciteten efter installation af et Auto-line selvrensende filter med varmekappe. Dette har medført at vores kunde har sparet mange timer på ikke at skulle skifte posefiltre, samt fjernet behovet for indkøb af poser til de gamle filtre.

Læs mere om filtrering af karamel her: 
Professionel filtrering - Karamel - HiFlux Filtration A/S (hiflux-filtration.dk)

Filter specialister:
Vi har specialiseret os i væske filtrering i mange forskellige industrier og har opnået en stor viden herom.
Hvis I har specifikke krav er vi klar til at hjælpe jer med den mest optimale løsning.

Om HiFlux Filtration A/S:
HiFlux Filtration A/S betjener store dele af industrien med skræddersyede filterløsninger. Fokus er på udvikling og fremstilling af væskefiltre med kundetilpassede løsninger i centrum. Rådgivning, problemløsning, montage og servicering er vigtige elementer i virksomhedens aktiviteter. HiFlux Filtration A/S har forhandlere over hele Europa.

https://hiflux-filtration.dk/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HiFlux Filtration A/S

Lundagervej 25A
8722 Hedensted
Danmark
HiFlux Filtration A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125