23948sdkhjf

Transportabelt vandkvalitets overvågnings- og kontrolsystem

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

SiteBox er et fuldstændigt uafhængigt bærbart overvågnings-, kontrolsystem, der kan bruges i mange applikationer fra behandling af drikkevand (rå, behandlet og endeligt vand) til at behandle vand i fødevareindustrien i en størrelse som en håndbagage.

Dens modulære karakter gør det muligt for brugere at bestille et skræddersyet overvågningssystem, der passer til den individuelles krav. Dette er i skarp kontrast til størrelsen og kompleksiteten af ​​traditionelle panelmonterede løsninger.

SiteBox kan bruges alene som input til et kontrolsystem eller alternativt som et uafhængigt overvågningssystem, der overvåger eksisterende vandkvalitetsmonitorer.

Kan bruges i mange forskellige applikationer
SiteBox bruges i mange forskellige applikationer såsom; inspektion af service reservoir og rengøring, endelig vand godkendelse, vandværker, efterforskningsarbejde, hospitaler og sundhedspleje, farmaceutisk, begivenheder, konferencer og festivaler, forarbejdning af mad og drikkevarer mm.

Kernen i systemet er ATis nye serie af smarte digitale sensorer, de brancheførende M-noder.
M-Nodes er forbundet til vandforsyningen ved hjælp af et specialdesignet ‘click-connect’ flowcellearrangement. M-noder er ultra-low-powered og kører autonomt i årevis ad gangen på små batterier. Kan måle alle de vigtigste vandkvalitetsparametre, som du har brug for at måle i et distributionsnetværk

Læs videre HER

Du er også velkommen til at kontakte Lars Nissen-Petersen på mobil nr 40643005 eller lnp@oewener.dk for mere information.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109