23948sdkhjf

Generator lysmaster serviceret af West Diesel

| Medlemsnyhed | Indrykket af West Diesel Engineering A/S

Generator lysmaster serviceret af West Diesel. Jorton benytter lysmasterne til størrer byggepladser og var yderst tilfreds med servicering fra West Diesel.

Hurtig service af tre lysmaster med indbygget generator til JORTON A/S, der nu er klar igen til at belyse byggepladserne. ”Vi er yderst tilfreds med West Diesel’s service og det arbejde West Diesel udfører på blandt andet vores generator lysmaster” siger Martin, Jorton.

Generator lysmasterne bliver brugt på særligt de store byggepladser hvor det ellers vil være dyr og tidskrævende installation at have traditionelle master på ledning i en betonklods. Lysmasterne kan programmeres til at blive tændt når der er brug for det.

Jorton er leverandør af bygge- og anlægsløsninger. Jorton har stor erfaring indenfor en bred række områder, såsom opførelse nyskabende kontordomiciler, løser opgaver for boligforeninger, arbejder for private husejere, bygger moderne offentlige institutioner eller vej- og jernbanebroer.

Har din virksomhed også brug for service af generatorer, motorer eller noget helt andet. Hos West Diesel Engineering A/S servicerer vi stort set alle generatoranlæg. Hvis du vil købe eller leje en brændstoføkonomisk generator med høj kvalitetsmærker, står vi klar til at finde den bedste løsning til dig.

Skal vi servicere din generator? læs mere her

Kontakt os

Mail: Salg@Westdiesel.dk
Telefon: 75 12 70 44


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
West Diesel Engineering A/S

H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Danmark
West Diesel Engineering A/S

Send til en kollega

0.093