23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Betonlasur får højhuse til at passe ind i større byplan

Området ved den gamle togfabrik i Randers er ved at blive omdannet til en ny bydel. To af de nye højhuse hedder Enghusene, og for at få dem til at passe ind i bybilledet er de blevet behandlet med betonlasur.

HØR MERE OM BETONLASUR TIL DIT BYGGERI – KLIK HER

Den nye bydel i Randers bliver kaldt Sporbyen Scandia. Navnet refererer til den gamle fabrik, der leverede toge til DSB. Men selvom togproduktionen nu hører til fortiden, vil den stadig sætte spor i bybilledet.

Industrielt look
Kommunen har nemlig lagt en plan for områdets udtryk. Både bygninger og veje skal på en moderne og spændende måde vække positive minder om det gamle industrikvarter. Det gør man bl.a. ved at bevare navne og vælge farver, udtryk og materialer, der er hentet fra fabrikken.

SE FLERE REFERENCER FOR BETONLASUR HER

Betonlasur ligner cortenstål
Takket være All Removes betonlasur kommer to nye højhuse også til at passe ind i det nye bybillede. De grå betonfacader bliver nemlig behandlet med nøddebrun betonlasur.

De changerende farver skal give minder om den cortenstål, man i forvejen kender fra de utallige master, der holder køreledningerne langs togbanerne overalt i landet. Samtidig vil farverne også matche områdets røde teglsten.

I alt bliver 3.409 m2 behandlet med betonlasur. Behandligen indeholder samtidig en imprægnering, som beskytter de nye pejlemærker mod smuds og alger.

Vil du vide mere om All Removes betonlasur og imprægnering? Så kontakt All Remove på 70 10 07 07 eller bestil et uforpligtende tilbud.

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247
P nummer: 1011765145

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063