23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DGNB-certificeringer af bæredygtige byområder

Vi arbejder dagligt med bæredygtigt byggeri, herunder Svanemærkede eller DGNB-certificerede projekter, et område der pt. oplever stor vækst.

I større byer som i flere europæiske lande kommer der flere og flere byområder fra 2 hektar og derover, som bliver DGNB-certificeret.
Ud fra kriterierne for DGNB-certificeringen bliver der for disse bæredygtige byområder, udover bygningerne, også set på området som helhed i forhold til energiforsyning, infrastruktur, sociale bæredygtighed og overordnet disponering for lys og luft.

Det er en meget spændende helheds- og bæredygtighedsorienteret tilgang til samlede byområder, som der arbejdes ud fra og hos OJ Rådgivende Ingeniører følger vi udviklingen tæt og holder os opdateret på området, så vi kan være med til at få byggerier eller byområder for bygherrer landet over certificeret. 

Vil du vide mere? Kontakt gerne vores afdeling for bæredygtigt byggeri som både arbejder med certificeringer af bygninger eller hele byområder på tlf. 75623499 eller info@ojas.dk

OJ Rådgivende Ingeniører A/S
Langmarksvej 34
8700 Horsen
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32762646

Kontaktperson

SS
Signe Sloth
Projektleder, Marketing og Kommunikation
ssl@ojas.dk

Send til en kollega

0.127