23948sdkhjf

Freund Elektronik A/S inviterer til Ejendomsmessen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Freund Elektronik A/S

Ejendomsmessen 2022 holdes i Brøndbyhallen, København, onsdag-torsdag den 1.-2. juni, 2022, og er Nordens førende inden for ejendomsbranchen.

Til Ejendomsmessen samles ledende aktører inden for drift, administration, renovering, vedligeholdelse, energi, udendørs arealer, sikkerhed, miljø og digitalisering, som gerne vil finde den rigtige leverandør og de rigtige produkter. Ejendomsmessen blev lanceret i Danmark i 2017 og havde i 2019 over 130 udstiller samt over 2.500 besøgende.

Er du interesseret af at få mere at vide om forskellige dørtelefoniløsninger og nyheder, kom og få en hands-on snak med Freund Elektronik A/S om sikkerhed, dørtelefoni, adgangskontrol og andre bygningsløsninger.

Virksomheden Freund Elektronik A/S fra Odense har valgt at deltage til Ejendomsmessen og byder nu interesserede at besøge deres stand. Virksomhedens medarbejdere vil gerne dele deres viden og rådgive dig i det rigtige valg af produkter til næste projekt.

”Vi har løsninger for hver type af projekt og fortæller gerne om vores smarte IP-løsninger fra IP-Integra® som er vores egen produktserie, samt vores internationalt kendte brands fra FERMAX og RITTO”, siger Bent Schwartzbach, Salgs- og Marketingchef hos Freund Elektronik A/S.

  ”Vi står parate i vores stand B08 fra kl. 09-17.00 onsdag d. 1. juni, samt fra kl. 09-16.00 torsdag 2. juni. Besøg os på vores stand, og få en snak”.

Udover de mange udstiller du kan besøge, giver messen dig også mulighed til inspiration og et møde med nogle af branchens førende eksperter, nye samarbejdspartnere, organisationer og ikke mindst kollegaer i branchen.

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig her: https://www.trippus.se/web/registration/registration.aspx?view=registration&idcategory=AB0ILBAg4egd3i4eJFpeilnzs6D2q4iYxcxbya26LTde3VKvQ_aFzSebnOREYn2HwwwztIzf5CRC&ln=dk

Læs mere om Freunds løsninger på Freund Elektroniks hjemmeside www.freund.dk eller send en mailpå freund@freund.dk eller ring: +45 66 16 24 14

Freund Elektronik  - Vi ses d. 1-2 juni i Brøndby Hallen på stand B08!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Freund Elektronik A/S

Fuglebakken 119
5210 Odense NV
Danmark
Freund Elektronik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.172