23948sdkhjf

Fra plast til pap – TotalEnergies får bæredygtig emballage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Total Denmark A/S

Fremtidens smøremidler er nu i fremtidens emballager: TotalEnergies fortsætter udviklingen af bæredygtige produkter og introducerer den 100% genanvendelige Quartz Box

Quartz Box er TotalEnergies' nye miljøvenlige emballagekoncept, som lægger fortidens plastikemballager bag sig.  I tråd med det franske energiselskabs fokus på bæredygtige løsninger kommer nu en emballage til smøremidler som består af 86 % mindre plast og i stedet består af genanvendeligt pap.

Den nye forpakning fylder mindre og derfor er der plads til 20% mere volumen per palle, hvilket i sig selv betyder færre lastbiler på vejen. Da Quartz Box kan foldes helt sammen, er behovet for affaldsopbevaring betydeligt reduceret sammenlignet med en standard 20-L emballage. TotalEnergies nye genanvendelige emballage er med andre ord en win-win-løsning med både økonomisk perspektiv og CO2 besparelser. Derudover giver den væsentlige fordele i end-of-life-perspektivet. Er det først havnet i miljøet kan papiremballage nedbrydes inden for få måneder, mens plast kan tage årtier eller endda århundreder om at nedbrydes.  

 Den nye emballage er en del af den bæredygtige kurs som TotalEnergies lagde sidste år:

”Vores ambition er at være en verdensklassespiller i energiomstillingen, annoncerede TotalEnergies’ Patrick Pouyanné, bestyrelsesformand og administrerende direktør.”  

Læs mere om Quartz Box her.

Om Quartz

Alle TotalEnergies’ motorolier til person- og varebiler markedsføres under navnet Quartz.  Kundegruppen tæller både motorsportsteams og racerkørere samt fabrikanter og mekanikere. Quartz’ højteknologiske motorolier giver en optimal beskyttelse og betydeligt forbedret brændstoføkonomi og mindre miljøbelastning.

Læs mere om fremtidens smøremidler fra TotalEnergies her

Om TotalEnergies

TotalEnergies er et energiselskab, der producerer og markedsfører brændstoffer, smøremidler, naturgas og elektricitet. TotalEnergies er aktiv i over 130 lande og har mere end 100.000 medarbejdere der hver dag arbejder for at skabe energiformer der er mere økonomiske, pålidelige og renere. Med 3 store internationale forsknings- og udviklingscentre og store investeringer i produktudvikling indtager vi en førende position i markedet inden for motorolier til person- og varebiler med fokus på innovative nye produkter, brændstofreduktion og mindre miljøbelastning. Ambitionen er at blive den førende samfundsansvarlige energioperatør i verden.

Læs mere om TotalEnergies her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Total Denmark A/S

Amerika Plads 29
2100 København Ø
Danmark
Total Denmark A/S

Billeder & videoer

Quartz Boxen kan staples 6 stk på et salgsdisplay

Send til en kollega

0.125