23948sdkhjf

De seneste nyheder fra buildingSMART Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af buildingSMART Danmark ApS

Find ud af hvorfor Vejdirektoratet har valgt at blive partnere i buildingSMART Danmark, hvordan du kan blive en del af vores arbejde, samt hvordan og hvorfor du bør indstille projekter til buildingSMART Awards

Infra-bygherrers partnerskabsaftaler med buildingSMART Danmark

Lige før påske indgik Banedanmark, Metroselskabet, Sund & Bælt og Vejdirektoratet partnerskaber med buildingSMART Danmark. I denne video fortæller Rasmus Fuglsang fra Vejdirektoratet, hvorfor de er blevet partnere i buildingSMART Danmark.

Se videoen her

Bliv en del af buildingSMART Danmarks arbejde

Den 18. maj  vi et teknisk komite-møde, hvor målet er at få etableret en række danske buildingSMART Rooms. Disse rooms er kernen i arbejdet i de tekniske komiteer, der udstikker retningen for de udviklingsprojekter, der søsættes i buildingSMART regi. Derudover kommer Léon van Berlo, Technical Director buildingSMART International, og fortæller om IFC4.3.0.

Tilmeld dig her

buildingSMART International Awards

Frem til d. 24. maj er der mulighed for at indstille projekter til buildingSMART International Awards 2022. Priserne uddeles af buildingSMART International, og formålet med prisuddelingen er at hædre bedste praksis og innovation i bygge- og anlægsbranchen, hvor de indstillede projekter bedømmes ud fra, hvor effektivt eller innovativt, aktørerne har anvendt openBIM.

Læse mere og indstil projekter her

Bliv partner

Ønsker din virksomhed at være med til at præge udviklingen og implementeringen af fælles standarder og openBIM? Så bør I overveje at tegne et medlemskab af buildingSMART Danmark.

Læs mere

Guides og publikationer

buildingSMART Danmark udgiver løbende guides og andre publikationer, som bistår branchen med at benytte buildingSMART-værktøjerne. Du kan downloade guides om blandt andet IFC, BCF og eksempelprojekt for Molio-huset.

Download her

buildingSMART Danmark

Åbne formater og fælles digitale standarder i byggeriet er fremtiden, og buildingSMART Danmark vil gå forrest. Hold dig opdateret på arbejdet via vores nyhedsbrev. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
buildingSMART Danmark ApS

Lyskær 1, 2.
2730 Herlev
Danmark
buildingSMART Danmark ApS

Send til en kollega

0.125