23948sdkhjf

DOLLE Nordic klar med nye akustikpaneler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dolle Nordic A/S

DOLLE Nordic har netop lanceret nye akustikpaneler til både væg og loft. Akustikpanelerne kombinerer æstetik og funktion, og adskiller sig fra andre akustikpaneler ved sin stabile opbygning og særligt brede lameller.

DOLLE Nordic, som foruden sit velkendte lofttrappesortiment også er kendt for i-CLiPS® akustik- og facadeløsninger, har netop lanceret en række nye akustikpaneler til både væg og loft. Lanceringen sker på baggrund af oplevet markedsefterspørgsel, og til forskel fra DOLLE Nordics i-CLiPS® løsninger, befinder de nye akustikpaneler sig i en lavere prisklasse og monteres som hele paneler fremfor enkelte lister.

Til trods for at der allerede findes et hav af forskellige akustikpaneler på markedet, så adskiller DOLLE Nordics akustikpaneler sig fra andre typer ved sin stabile opbygning og særligt brede lameller. Den stabile opbygning gør panelet lettere at montere og gør i øvrigt panelet ekstra passende for montering på skråvægge og lofter. Selve lamellerne er særligt brede, og dette gør dem behagelige for øjet at kigge på ved især større overflader. Desuden er panelet et såkaldt rigtigt akustikpanel og indeholder en akustikdug. Panelet giver derfor en god akustikeffekt og kan nedbringe akustikniveauet med op til 50%. Akustikpanelerne fås i 2 størrelser og tre udvalgte farver.

Se akustikpanelerne her.

Kombinerer æstetik og funktion
Akustikpanelerne tilfører både et moderne og tidløst udtryk til hjemmet og er samtidig markedets mest effektive metode til at forbedre hjemmets akustik. Faktisk er der med DOLLE Nordics nye akustikpaneler mulighed for at reducere efterklangstiden og nedbringe akustikniveauet med op til 50%. På den måde kan man bringe et rums lydklasse fra det lovpligtige C-niveau til den bedste lydklasse A.

De danskproducerede paneler er fremstillet med fokus på design, kvalitet, lang levetid og nem håndtering. Panelernes melaminoverflade, som imiterer ægte træstruktur, gør dem både modstandsdygtige overfor slid og lette at rengøre. Desuden er akustikpanelerne enkle at arbejde med og lette at montere.

Efterspørgsel på akustikløsninger
Med DOLLE Nordics i-CLiPS® produkter og dermed en længere historik indenfor akustikløsninger til både væg og loft, har DOLLE Nordic sat sig for at blive akustikkens mestre. God akustik er en forudsætning for et godt og behageligt indeklima hvad end det er i hjemmet eller på arbejdspladsen, og hårde overflader og minimalistisk indretning er bare nogle af de akustiske udfordringer, som moderne og nybyggede boliger kan medføre.

National Key Account Manager, Kasper Bjerregaard, udtaler om markedsefterspørgslen:

-          I moderne byggerier, såvel både erhverv som privat, er der ofte højt til loftet og mange hårde overflader. Dette betyder, at akustikken typisk halter bagefter, medmindre man implementerer en akustikforbedrende løsning. God akustik skaber et behageligt lydmiljø og indeklima, og med vores etablerede know-how indenfor i-CLiPS® akustikløsninger, vil vi gerne være en væsentlig aktør indenfor akustikpaneler.

De nye akustikpaneler er netop introduceret hos DOLLE Nordics forhandlere og kan desuden findes på dolle.dk.  

Om DOLLE Nordic
DOLLE Nordic, som har eksisteret siden 2013, er en nordisk salgsorganisation med speciale i lofttrapper. Virksomhedens kernekompetence bygger på visionen om at yde branchens bedste kundeservice med skræddersyede løsninger, korteste leveringstid og højeste produktkvalitet, og virksomhedens logistiske setup muliggør direkte levering til slutbrugere i hele Skandinavien. DOLLE Nordic er markedsledende i Skandinavien, og med en innovativ tilgang til produktudvikling ønsker virksomheden at flytte det traditionelle tankesæt fra kvadratmeter til kubikmeter og netop udvikle produkter, der udnytter ubenyttet boligplads.

DOLLE Nordic er specialiseret i lofttrapper og har derudover et produktsortiment bestående af hemsetrapper, modultrapper, tagadgange, gelænder-systemer, skunklemme, i-CLiPS® facade- og terrassebeklædninger samt listeloft og listevægge.

DOLLE Nordic er et datterselskab til det familieejede DOLLE A/S, som siden 1951 har udviklet sig til at være verdens førende indenfor udvikling, produktion og salg af lofttrapper.

Se hele DOLLE Nordics produktsortiment her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dolle Nordic A/S

Holmstrupgårdvej 1C.
8220 Brabrand
Danmark
Dolle Nordic A/S

Send til en kollega

0.109