23948sdkhjf

Vokseværk hos isoleringsproducenten Jackon i Hedensted

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jackon Danmark A/S

Stor efterspørgsel på specialvarer, produktion af nye produkter, øget tryk på produktion af isoleringsmaterialer samt smidig transport har været udslagsgivende for en udvendig lagerudvidelse hos Jackon i Hedensted.

Hos isoleringsproducenten Jackon er der fuld tryk på alle kedler. Fabrikken producerer isoleringsmaterialer i EPS (ekspanderet polystyren) og lagerfører samtidig produkter fra virksomhedens øvrige fabrikker, der er at finde i store dele af Europa. I et marked med øget efterspørgsel - også på specialvarer - samt en forventning om korte leveringstider, finder virksomheden det aktuelt at investere i en udvidelse af det udvendige lagerareal med 5000 m2.

”Vi oplever i stigende grad, at kunderne efterspørger specialtykkelser i EPS og med hurtig levering. Samtidig udvider vi hele tiden vores produktsortiment, hvilket naturligt øger behovet for mere lagerplads. Hos Jackon ønsker vi at være en interessant og fleksibel leverandør for vores kunder – også fremadrettet. Dette er lagerudvidelsen en sikring af. Vi har oplevet stor fremgang og vækst de seneste år, både når det gælder bygge- og industrivarer. Det skal vores lager kunne håndtere – også på sigt,” siger Torben Sørensen, salgschef hos Jackon Danmark A/S.

 Produktionsdirektør i Jackon Skandinavien, Jesper Vind Andreasen, fortsætter:              

”Vi er i gang med at klargøre os til den videre rejse med mulighed for maskinudvidelse og volumenøgning af varer. I forbindelse med udvidelsen får vi ikke kun mere lagerplads, vi får også bedre logistik, når vores transportfirma henter varer. Bl.a. vil der blive etableret en ny udkørsel, som sikrer et ensrettet og smidigt transportflow.”

Byggetilladelsen er givet af Hedensted Kommune, og lagerudvidelsen forventes at blive færdig i løbet af sommeren.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jackon Danmark A/S

Lundagervej 20
8722 Hedensted
Danmark
Jackon Danmark A/S

Send til en kollega

0.093