23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Knud Gade A/S har fået nye hestekræfter

Der er trillet en ny lastbilkran ind i vognparken hos Knud Gade A/S i Vejle. Det nye køretøj er en Volvo FH med en EFFER 685 kran, der har 34 meters rækkevidde.

I Knud Gade A/S glæder direktør Martin Gade sig over, at han med den nye lastbilkran bedre kan imødekomme efterspørgslen fra kunder og samarbejdspartnere.

- Vores nye Volvo FH med en EFFER 685 kran har en rækkevidde på 34 meter. Den er designet til hejs og montage af glas og vinduespartier samt hejs af stål og letvægtselementer og tagmaterialer, som er de opgaver, vi fortrinsvis vil benytte den til, forklarer Martin Gade.

Derfor investerer Knud Gade A/S løbende i vognparken
Han fortæller, at der især er to årsager til, at kranvirksomheden løbende opgraderer vognparken.

- For det første er det vigtigt, at vi konstant fornyer vores vognpark, så vi har det bedste og nyeste grej. Det giver en tryg og sikker løsning af hejseopgaverne, og det er vigtigt for både kunderne, vores medarbejdere og vores kolleger ude på byggepladserne.

- For det andet giver investeringen i vores nye Volvo FH med en EFFER 685 kran os større kapacitet og musklerne til at løfte endnu flere opgaver, understreger Martin Gade.

Har du brug for at få hejst og monteret glas eller andre byggematerialer?
Kontakt Knud Gade A/S på 75 82 03 55 eller skriv til info@knudgade.dk.

Knud Gade A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14257233
P nummer: 1000708906

Kontaktperson

Martin Gade
Direktør
martin@knudgade.dk

Send til en kollega

0.078