23948sdkhjf

Først kom AB18-spillet - og nu følger Udbudsspillet trop

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

Offentlige udbud kan både være indviklede, tidskrævende og måske også en anelse kedelige, men det er absolut ikke tilfældet i ’Udbudsspillet’ - Nohrcons nye, online læringsspil for alle, der gerne vil blive klogere på udbudsprocessen.

OFFENTLIGT INDKØB: ET SERIØST SPIL OM MILLIARDER
I kølvandet på coronakrisen er kritikken af flere offentlige indkøb taget til i styrke pga. manglende udbud. Men selv når den sædvanlige udbudsproces og de gængse udbudsregler følges, risikerer offentlige indkøbere at komme i klemme.

Det er derfor ikke altid lige sjovt at skulle være den, der sikrer borgerne den bedste investering – slet ikke når der er tale om ca. 380 mia. kr. årligt via offentlige udbud. Men behøver det være kedeligt at lære, hvordan man griber udbudsprocessen an, bare fordi det er serious business at forvalte investeringen af de mange, danske skattekroner?

Slet ikke. Det er Nohrcons nye, online læringsspil ’Udbudsspillet’ et rigtigt godt eksempel på – og der er allerede masser af forskning, der peger på den positive effekt, gamification kan have på folks indlæring.

 

UDBUDSSPILLET GØR LÆRINGEN LEGENDE LET – OG SJOV
I Udbudsspillet, som er gratis at spille, lærer man hele udbudsprocessen at kende på en lidt sjovere måde. I rollen som offentlig indkøber skal man bl.a. vælge de rette tildelingskriterier, udbudsform, evalueringsteam – prækvalificere tilbudsgivere – og vælge det bedste tilbud. Undervejs får man input fra den offentlige indkøbschef, juristen og it-specialisten m.fl. – og ikke mindst svar på, om de valg, der er truffet undervejs, har været hensigtsmæssige og i tråd med udbudsreglerne.

Opbygningen af Udbudsspillet minder derfor en del om AB18-spillet, hvor man indtager rollen som entreprenør og bevæger sig rundt i en virtuel by og besøger bygherre, advokat, bank og arkitekt for at besvare spørgsmål og udarbejde kontrakt med AB 18. 

 

PRØV UDBUDSSPILLET HER

SE EN TRAILER FOR UDBUDSSPILLET UDE TIL HØJRE

 

FAKTA OM UDBUDSSPILLET
 

Udviklet af:
Nohrcon
og
Hazerim Interactive

Juridisk konsulent:
DLA Piper Advokatpartnerselskab

Web:
www.udbudsspillet.dk

 

GAMIFICATION BEGEJSTRER JURIDISKE SPECIALISTER
Nohrcon har fået eksperter fra et af landets førende advokatfirmaer, DLA Piper advokatpartnerselskab, til at spille og kvalitetssikre den juridiske del af ’Udbudsspillet’, som partner Mikala Berg Dueholm ser store perspektiver i:

”Udbudsspillet er en sjov og lærerig måde at blive introduceret til udbudsprocessen på og blive bevidst om, de mange beslutninger ordregiver skal træffe. Vi vil gerne være med til at understøtte innovative tiltag, som kan hjælpe offentlige indkøbere med at træffe de rigtige beslutninger. Udbudsspillet er en fremragende indføring til udbud forud for Nohrcons udbudskurser og certificering og en sjov reminder til rutinerede indkøbere.”

 

EN GAVE TIL GAVN FOR SAMFUNDET
CEO i Nohrcon, Jesper Nøhr Kjærsig, håber at det gratis udbudsspil kan være med til at styrke kvaliteten af offentlige udbud ved at øge interessen for ’den gode udbudsproces’ til gavn for både dem, der skal lave de mange udbud, og de skatteborgere der i sidste ende betaler regningen:

”Udbudsspillet er, måske lidt stort slået op, vores lille gave til samfundet – i en tid hvor offentlige indkøbere er kommet mere og mere under pres. Det er vores erfaring, som mangeårig kursusudbyder, at offentlige indkøbere præsterer på et højere niveau og med en større glæde, når de får bedre styr på udbudsproces og -regler – og det gavner os allesammen.”

 

LÆS MERE OM UDBUDSSPILLET HER

  

OBS: Du kan også blive klogere på udbudsprocessen og udbudsreglerne på Nohrcons: 

CERTIFICERING I UDBUDSRET
 

Overblik over kurserne, der indgår i certificeringsforløbet:

Udbudsloven for ikke-jurister / Udbud for forsyningsvirksomheder

Sådan laver du udbudsmaterialet

Udbud med forhandling – Sådan gør du

Point- og evalueringsmodeller i praksis

Contract Management for udbudssektoren

 

Se alle Nohrcons online læringsspil og events:

www.nohrcon.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Ewaldsgade 7
2200 København N
Danmark
Nohrcon ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.187