23948sdkhjf

Geberit fordobler antal kurser for kommende VVS’ere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Når VVS-eleverne har grundig indsigt i produkterne, bliver de klædt på til et bedre slutresultat, og mester får større frihed. Derfor skruer Geberit nu voldsomt op for antallet af skolesamarbejder.

De fleste lærer bedst ved at få produkterne mellem hænderne. Det gælder også de kommende VVS’ere, der under et byggeri bærer et stort ansvar og hvor fodfejl kan have fatale og dyre konsekvenser.

Mere end 2.000 VVS-elever har gennem de seneste 10 år fået ekspert-indsigt i bl.a. lydisolerede rør, douchetoiletter og reglementer inden for sanitet gennem undervisningsforløb i et af Geberits to danske kompetencecentre. Det samarbejde er i 2022 fordoblet fra fire til otte tekniske skoler fordelt over hele landet, og to mere er på vej.

Får en særlig indsigt
Oliver Ragnar Larsen fra Geberit står for en del af undervisningen, der bl.a. også inkluderer diskussion af typiske problemstillinger, som en VVS’er kan stå over for i hverdagen. Han er selv uddannet installatør og mener, at samarbejdet er en gevinst for både elever, arbejdsgivere og samfundet:

Denne form for praktisk undervisning, hvor eleverne får produktet mellem hænderne, gør en kæmpe forskel i praksis. De får en større indsigt og forståelse, og det betyder også noget for indlæringen, at det er en ekstern underviser. I sidste ende giver undervisningen mester eller projektleder en langt højere grad af frihed, fordi VVS’eren tager et større ansvar for, at regler og producentens anvisninger bliver fulgt,” forklarer Oliver Ragnar Larsen.

Virksomheder er også velkomne
Tilbuddet om undervisning hos Geberit er dog ikke kun for elever på landets tekniske skoler.

Mange VVS-firmaer henvender sig også til os og kommer ind og får undervisning i blandt andet forsynings- og afløbssystemer. Vi oplever en stigende interesse for vores undervisning både fordi regler og produkter bliver mere komplekse – og det kan være en fordel og nødvendighed at kende til alle muligheder,” siger Oliver Ragnar Larsen.

Er du interesseret i at høre mere om Geberits undervisning eller ønsker at tilmelde dig,
kan du kontakte Oliver Ragnar Larsen på tlf.: 23 46 93 81, mail: oliver.larsen@geberit.com

____

Om Geberit
Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelseskeramik.

Produktionskapaciteten omfatter 26 produktionsanlæg, hvoraf de 4 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med omkring 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,5 mia. CHF i 2021. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Send til en kollega

0.156