23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Give Steel’s ejere vinder Erhvervsrådets Initiativpris 2022

I forbindelse med Erhvervsrådets generalforsamling blev årets Initiativpris for markante erhvervspersonligheder uddelt. Her vandt Give Steel's ejere bl.a på bagrund af deres visionære virksomhedsledelse og stærke CSR-politik

Give Steel's ejere, Torben Larsen og Teil Bechmann, har vundet årets Initiativpris. Den traditionsrige pris, der uddeles af Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, har siden 1960'erne været en hyldest til markante personligheder, der har ydet en bemærkelsesværdig indsats. Dels i egen virksomhed og for lokalområdet generelt.

Erhvervsrådet skriver i deres begrundelse:

”De har stået i spidsen for en imponerende vækstrejse siden de overtog virksomheden i 2003. De har blandt andet foretaget en gennemgribende modernisering og været særdeles visionære i deres virksomhedsledelse.”

Torben Larsen udtalte til Herning Folkeblad: ”Vi er jo altid stolte af at modtage priser. Det er anerkendelse af det, vi går og laver. Det vigtigste for os er dog, at vi kan inspirere andre virksomheder til også at gøre noget inden for det sociale. Hvad vi gør på Give Steel rækker jo egentlig ikke særlig langt på det store plan. Her kan prisen være med til at sætte et spotlys på, hvad vi gør og få andre virksomheder med.”

Læs mere om Give Steel's tilgang til socialt ansvar her.

 

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26998115
P nummer: 1001285511

Kontaktperson

JS
Jens Svendsen
Digital Marketing Specialist
+45 30901033 jes@givesteel.com

Send til en kollega

0.062