23948sdkhjf

EL & TEKNIK 2022 holdes i Odense, den 3.-5. maj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Freund Elektronik A/S

EL & TEKNIK er Danmarks største elfagmesse med op mod 180 udstillere og 8500 besøgende gæster. I år er forventningerne tårnhøje og arrangørerne har meldt ud at alle stande er udsolgte.

Freund Elektronik A/S har deltaget til El & Teknikmessen i snart 20 år og virksomheden vil gerne invitere interesserede at besøge dem på messen.

Freund Elektronik A/S har som altid sin faste plads på stand C3758. Virksomheden byder alle nuværende og kommende samarbejdspartnere, men også andre interesserede at besøge dem. Det er gratis at besøge messen som gæst, og Freund Elektronik A/S håber at alle der har mulighed, nye og gamle kunder, møder op for en snak.

”Det er en unik chance at møde nye og gamle i branchen, og dele vores viden, og rådgive alle dem som besøger os i det rigtige valg af produkter til næste projekt”…

Er du interesseret af at få mere at vide om forskellige dørtelefoniløsninger og nyheder, kom og få en demonstration og en snak med Freund Elektronik A/S om sikkerhed, dørtelefoni, adgangskontrol og andre bygningsløsninger.

”Vi har løsninger for hver type af projekt og fortæller gerne om vores smarte IP-løsninger fra IP-Integra® som er vores egen produktserie, samt vores internationalt kendte brands fra FERMAX og RITTO, siger Bent Schwartzbach, Salgs- og Marketingchef hos Freund Elektronik A/S.

”Vi står parate i vores stand C-3758 fra kl. 08:30-16:00. Besøg os på vores stand, og få en snak”.

Det er gratis at deltage, og du kan hente din billet her: https://freund.dk/wp-content/uploads/2022/03/ELTEKNIK_INVIT_ONLINE-1.pdf

 Husk også at tilmelde dig før besøget her: https://www.elogteknikmessen.dk/registrering-foer-besoeg/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Freund Elektronik A/S

Fuglebakken 119
5210 Odense NV
Danmark
Freund Elektronik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.156