23948sdkhjf

Earth Day 2022 og Temauge om grønt skolebyggeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

I dag er det Earth Day 2022, og dette års tema er "Invest in our planet" - og det er lige præcis dét, Nohrcon opfordrer til ved at sætte ekstra fokus på bæredygtighed i byggeriet med vores "Temauge om grønt skolebyggeri 2022".

På denne særlige dag - Earth Day 2022 - kan Nohrcon afsløre de første projekter med fokus på bæredygtighed i årets Temauge om grønt skolebyggeri 2022 d. 3.-6. oktober i København.

Konferencen om bæredygtigt skolebyggeri vil du bl.a. kunne høre om den kommende folkeskole, primært i træ, i Nye ved Aarhus, hvor FN's Verdensmål og livscyklusvurderinger har været vigtige brikker i planlægningen - og som efter planen skal DGNB-certificeres.

Studieturen til nye bæredygtige børneinstitutioner kan du bl.a. opleve Børnehuset Grønnegården, som er Danmarks første klimaneutrale børnehus - og der er meget mere "grønt guf" på vej til programmet til årets temauge - vi glæder os til at se dig!

 

OVERBLIK OVER TEMAUGEN OM GRØNT SKOLEBYGGERI 2022:

3/10: Konference om indeklima i skolen

4/10: Studietur til nye- og ombyggede skoler

5/10: Hovedkonference om bæredygtigt byggeri

6/10: Temadag - vælg mellem:

- Studietur til nye bæredygtige børneinstitutioner 2022

- Fremtidens universitet og videregående uddannelse 2022

 

OBS: Der er Early bird-pris indtil d. 29. juni!

 + Tilmeld 3, betal for 2 personer indtil d. 18. august!

 

PS: Husk at vi varmer op til temaugen med vores Kåring af årets skolebyggeri 2022 - og der er deadline for at indstille projekter d. 5. maj. Sidste år gik prisen til Erlev Skole i Haderslev - skal dit projekt vinde den fine pris i år?

 

Se alle Nohrcons arrangementer og kåringer:

www.nohrcon.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Ewaldsgade 7
2200 København N
Danmark
Nohrcon ApS

Send til en kollega

0.111