23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avant Danmark udvider showroomet i Låsby til 6200 m2

Europas allerede største showroom med nye og brugte minilæssere udvider showroomet fra 3.500 m2 helt op til 6.200 m2.

Hos Avant Danmark i Låsby er byggeriet netop startet. I en årrække har firmaet gået med udvidelsesplaner af det i forvejen rimeligt store showroom. I skrivende stund er Avant Danmark Jylland delt op i to lokationer med showroomet i Låsby, og i Sorring, kun 5 km derfra, med værksted, lager og administrationsafdeling.


Det hele samles nu i stedet under ét tag i Låsby, så hele administrationen, salgsafdelingen, værkstedet og lageret får fælles adresse. Desuden udvides det allerede store showroom med ny moderne brugthal, hvor det kæmpestore udvalg af brugte maskiner og redskaber, bliver endnu mere præsentabelt end det er nu.


Totalt tilbygges der næsten 3.000 m2. Det fordeles på cirka 600 m2 værksted, 660 m2 reservedelslager, 1.000 m2 brugthal, og de resterende 1.440 m2 bruges til maskinlager. For at optimere pladsen bedst muligt bygges maskinlageret i kælderen, og planen er derfor at udstyre bygningen med en godselevator, der kan køre minilæsserne op og ned fra lageret.


Avant Danmark har naturligvis tænkt flere moderne løsninger ind. Lageret bliver ved samme lejlighed opgraderet med robotautomat, som skal sikre endnu hurtigere kundebetjening, og bedre arbejdsforhold for Avant Danmarks lagermedarbejdere. ”Det har altid været et mål for os at have alle reservedele hjemme til samtlige modeller, også tidligere modeller solgt gennem vores 30 år i branchen. Det holder vi stadig i dag, og også i fremtiden. Derfor vælger vi at investere i en robotautomat, så der er helt styr på alle dele og stumper. Med det nye system er målet, at vi kan betjene kunderne endnu hurtigere end nu, og samtidigt skåne vores medarbejdere”, udtaler indehaver og direktør, Jørgen Jensen.

Det nuværende showroom ligger allerede godt placeret tæt ved Silkeborgmotorvejen, men med den nye udvidelse kommer domicilet endnu tættere på motorvejen, og bliver dermed endnu mere synlig for de mange daglige trafikanter.


”Vi byggede showroomet i 2013, og virksomheden er heldigvis kun vokset siden, derved er behovet for at udvide opstået. Vi glæder os helt enormt meget til at få samlet alle vores ansatte og alle vores kompetencer i ét hus. Kunderne får den fordel, at de kun har én adresse de skal huske, og vi forventer det bliver en stor succes.” fortæller Jørgen Jensen.


Byggeriet forventes at stå færdigt allerede i år, og det passer helt perfekt med Avant Danmarks kommende 30-års jubilæum. ”Vi forventer, at byggeriet er slut i sensommeren i år. Vi håber, at kunne invitere til Åbent Hus i samme forbindelse som vores 30-års jubilæum af import af den finske Avant minilæsser. Dette er nemlig i slutningen af året. Vi glæder os helt vildt, til det står færdigt, så virksomheden samles under et tag, og vi i samlet flok kan løfte kundernes behov.” afslutter Jørgen Jensen.

AVANT Danmark
Århusvej 12
8670 Låsby
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20970391
P nummer: 1004617111

Kontaktperson

CM
Christopher Mørk
Marketing
+45 20957534 marketing@avant.dk

Send til en kollega

0.078