23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lille-Henning får 26 tons Komatsu for tredje gang

Og Store Henning tager for sig af både gravemaskiner, dozere og læssemaskiner

To gange Henning kan godt skabe lidt forvirring. Så når chefen hedder Henning, må den næste være Lille-Henning, selv om han såmænd ikke er så lille endda. Faktisk vejer han godt og vel 26 tons – når han tager sin gravemaskine med.

Det har maskinfører Henning Klausen gjort i nu 18 år hos entreprenør Henning Have i Vejen. Og så er det tid til nye Komatsu-tons. Derfor har Henning Klausen nu taget hul på sin tredje Komatsu af nøjagtig samme type, blot med de opdateringer, som fabrikken nu har lavet hen ad vejen. Den nye er en Komatsu PC240LC-11. Den afløser en Komatsu PC240LC-10. Før den havde Henning Klausen også en Komatsu PC240. Men det var før, Komatsu-importen og -forhandlingen kom til Scantruck A/S, som har leveret de to seneste til Vejen-entreprenøren.

 

Henning 18 år hos Henning

”Henning er glad for Komatsu-graverne, og det er jeg også. Han har været i firmaet i 18 år og fik den første Komatsu PC240 et par år efter, at han startede. Nu har han så slidt to helt nye maskiner op med mellem 12.000 og 14.000 timers arbejde i hver. Så må han naturligvis have en ny mere”, siger entreprenør Henning Have med et grin.

Hos Scantruck A/S er det key account manager Poul Erik Nielsen, der har handlet med og leveret den ene Komatsu til Vejen efter den anden.

”Jeg har fulgt og handlet med Henning Have i omkring 20 år, og i gennemsnit har han fast fået leveret fire-fem Komatsu-maskiner om året. Både gravemaskiner, læssemaskiner og dozere”, fortæller Poul Erik Nielsen.

 

Jesper leverer styringen

Når Lille-Henning Klausen sætter sig i kabinen på den nye PC240LC-11, gælder det både udgravninger, anlæg af veje og pladser, kloakker og andre typer anlægsarbejde. Den nye – og tredje – Komatsu-graver er den tredje med GPS fra den samme leverandør.

”Den første af Lille-Hennings maskiner var med maskinstyring, som blev leveret af Jesper Lindskov hos Mikrofyn. Siden blev Mikrofyn til Leica, og her klarede Jesper Lindskov leveringen af styring til Henning Klausens Komatsu nummer to. Nu er Jesper Lindskov rykket til Moba, som har leveret maskinstyringen til den nye gravemaskine”. Så det er Poul Erik Nielsen, der klarer maskinerne og Jesper Lindskov maskinstyringen”, forklarer Henning Have.

Scantruck A/S
Katkjærvej 5
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12485409
P nummer: 1003713224

Kontaktperson

EB
Else Bach
Marketingkoordinator
+45 96147103 else@scantruck.dk

Send til en kollega

0.079