23948sdkhjf

Partikler i madlavningsolien - Nej tak!

| Medlemsnyhed | Indrykket af HiFlux Filtration A/S

Oplever I partikler og urenheder i jeres olie til fødevareproduktion? Med et Auto-line filter opnår I en bedre kvalitet, øget produktion og øget bundlinje. I kan desuden genbruge olien med den rette filtrering og spare på indkøb af ny olie.

Auto-line selvrensende filter er særdeles velegnet til filtrering af diverse olie produkter og med den rette installation opnår I mange fordele, samt I kan spare både tid og ressourcer. HiFlux Auto-line® automatfilter er designet som et kompakt, selvrensende filter. Filterets robuste konstruktion gør det velegnet til anvendelser, hvor driftssikkerhed og pålidelighed er afgørende.

Fordele:

  • Fjerner uønskede partikler
  • Kontinuerlig flow–proces
  • Sikrer ensartet kvalitet
  • Eliminerer nedetid
  • Nøjagtig filtrering ned til 35 mikrometer [µm]

 

Vidste du?
Auto-line filteret kan sikre en produktionsforøgelse på op til 20 % og er velegnet til filtrering af forskellige olier til hygiejnisk brug på grund af det selvrensende design. Ved anvendelse af Auto-line filteret opnås der flere fordele som f.eks. øget produktkvalitet og produktion, samt filteret er let at installere. Auto-line filteret er helt aflukket, hvilket medfører, at operatørerne er beskyttet mod dampe og væsker.

 

Læs mere om filtrering af madolie her: 
https://hiflux-filtration.dk/professionel-filtrering-madlavningsolie/

Filter specialister:
Vi har specialiseret os i væske filtrering i mange forskellige industrier og har opnået en stor viden herom.
Hvis I har specifikke krav er vi klar til at hjælpe jer med den mest optimale løsning.

Om HiFlux Filtration A/S:
HiFlux Filtration A/S betjener store dele af industrien med skræddersyede filterløsninger. Fokus er på udvikling og fremstilling af væskefiltre med kundetilpassede løsninger i centrum. Rådgivning, problemløsning, montage og servicering er vigtige elementer i virksomhedens aktiviteter. HiFlux Filtration A/S har forhandlere over hele Europa.

https://hiflux-filtration.dk/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HiFlux Filtration A/S

Lundagervej 25A
8722 Hedensted
Danmark
HiFlux Filtration A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14