23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremhæv din bygning: Scantron dørstation i stærke farver

Scantron tilbyder et bredt sortiment af dørstationer i flere materialer som bl.a. rustfrit stål og messing. Nu er det også muligt at sætte farve på tilværelsen med en digital MIxCompact dørstation i en valgfri RAL-farve.

Farver spiller en stor rolle når man ønsker et bestemt udtryk i f.eks. kunst. Det samme gælder i byggeri, hvor farvevalg kan være med til at understøtte arkitektur, udtryk og den generelle identitet i et boligområde.

Scantrons digitale dørstation MIxCompact fås i en valgfri RAL-farve, så det er muligt at matche bygningens eller indgangspartiets farver og elementer. Vælg f.eks. MIxCompact i en farve der matcher bygningens elementer i en flot integreret løsning eller vælg en stærk farve der skiller sig ud i bymiljøet. De mange farver kan også benyttes til at matche boligforeningens logo og brand.

EN DEL AF ET FREMTIDSSIKRET SYSTEM
MIxCompact er en digital dørstation der samler både dørtelefoni og adgangskontrol i én samlet løsning. Dørstationen har integreret adgangskontrol i form af en indbygget ADK læser og integreret digitalt LCD-display til visning af beboernavne. Derved kan MIxCompact dørstationen nemt indgå i et samlet digitalt driftssystem hvor bl.a. dørtelefoni, adgangskontrol og digitale postkasser er integreret. Det giver mulighed for at håndtere mange af boligområdets og ejendomskontorets funktioner digitalt, så de mange fysiske opgaver lettes i dagligdagen.

Læs mere på www.scantron.dk eller kontakt os direkte på tlf. 66139966 eller på info@scantron.dk

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687

Send til en kollega

0.079