23948sdkhjf

Genvej til ledelse af bæredygtigt byggeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Frame

Kunne du tænke dig at spare 40% af mandetimerne på bæredygtighed i dit byggeprojekt? Vil du gerne have et bedre overblik over hele processen, økonomien og scoren? Så er Frame din genvej til nem og effektiv ledelse af dit bæredygtige byggeprojekt.

Frame er en innovativ digital platform, til at lede, designe, dokumentere og certificere bæredygtigheden i byggeriet fra start til slut. Ved at anvende Frame får projektet målbare og konkrete kriterier til at realisere bæredygtighedsvisionen uden, at der skal gås på kompromis med kreativitet, kvalitet eller økonomi.

Med Frame får du som byggefaglig hjælp til at organisere, dokumentere og strukturere dit bæredygtige byggeri ved at samle alt på ét sted og give alle involverede et fælles sprog.

Du kan vælge mellem tre licenspakker: Essentials, Professional til henholdsvis 550 kr., 1.995 kr. pr. måned eller eller Customized, hvor prisen er efter aftale.

Er du nysgerrig på Frame, eller ønsker du at teste platformen,  inden du beslutter dig, kan du helt gratis og uforpligtende prøve Frame af i  30 dage. Efter endt prøveperiode kan du eksportere dine data, hvis du vælger ikke at fortsætte med Frame.

Vil du høre mere? - så kontakt:

Martin Brand, CCO - tlf. 26 80 53 56 / mbr@openframe.org eller

Jan Wejendorp, Account Executive offentlige bygherrer - tlf. 24 24 32 32 / jwe@openframe.org

Frame - udviklet og testet af byggefaglige

Frame er grundlagt i 2014 og idéen til Frame opstod i et tæt samarbejde mellem arkitekt MAA Asger Juul og civilingeniørJesper Ring. De havde i en årrække arbejdet med bæredygtighed i byggeriet på egne projekter og havde på egen krop oplevet, at det ofte var vanskeligt at forstå bæredygtighed og samtidig komplekst og dyrt at bygge bæredygtigt. De besluttede sig derfor for at udvikle en metode til håndtering og konkretisering af bæredygtigt byggeri. For at gøre deres egen rådgivning bedre, mere konkret og give dem en fordel i branchen.

Efter at have arbejdet med metoden på egne projekter i en årrække og have drøftet deres tilgang med kolleger i branchen, kunne de konstatere, at de havde fat i noget ganske unikt, som ingen andre i branchen havde eller kendte til, og som kunderne tilkendegav stor interesse for.

De valgte derfor at udvikle deres metode yderligere og gøre den til en digital platform. En platform, der sætter en helt ny og åben standard for processtyring, design og dokumentation inden for bæredygtigt byggeri.

Læs mere om Frame

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Frame

Bragesgade 8B
2200 København N
Danmark
Frame

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125