23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny multifunktionel profilskinne hos Erik Larsen & Søn

Ultrafleksibel montageskinne med slidshuller til inden- og udendørs brug

Foråret banker på og byder på en flere meter stor nyhed hos Erik Larsen & Søn.

P1000TTT - Montageskinne m/ryg- og sidehuller
TTT-skinnen er et alsidigt supplement til Erik Larsen & Søns ret så omfattende sortiment af Unistrut montageskinner, beslag og rørophæng. Montageskinnen er fremstillet i den kendte Unistrut kvalitet med udgangspunkt i den populære 41x41 mm Unistrut P1000 profilskinne, men med huller i såvel skinnens ryg som sider - i hele skinnens længde.

TTT-skinnen fås i 6 meters længder i tre varianter: Pregalvaniseret, varmgalvaniseret og i syrefast, rustfrit (A4) stål. Alle varianter kan skæres på mål efter ønske. Se de aktuelle priser på P1000TTT profilskinnen.

Alsidige anvendelsesmuligheder
De ekstra mange slidshuller gør, at montøren kan samle og fastgøre skinnerne på kryds og på tværs. Og montøren kan hurtigt og nemt konfigurere og montere skinnerne on-site.

Af eksempler på almindelige anvendelsesområder kan nævnes monteringsopgaver som ophæng af rør eller kabelbakker fra loft eller bærende bjælker. Eller samling af H-rammer til brug for føringsveje på tag eller gulv, hvor der er behov for en større fleksibilitet. Opbygning og samling af lagerreoler på specifikke mål bliver også noget nemmere med denne TTT-skinne.

Følg Erik Larsen & Søn på Linkedin og Facebook

Erik Larsen & Søn | Webshop | Butik & Showroom Hovedvejen 219, 2600 Glostrup, +45 43 96 78 11

Erik Larsen & Søn
Hovedvejen 219
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66068714
P nummer: 1002224481

Kontaktperson

Peter Birkmann
CEO
pb@erik-larsen.dk

Send til en kollega

0.109